bukeetgonull Öncelikle meleğin hayırlı olsun gözünüz aydın 😊 Nisan ayında bende spinal sezeryan oldum. Üstelik sokağa çıkma yasağı varken doğum yapmıştım ve de bir erkenden geldi bizimki :) anne ve eş en büyük destekçidir burada. Her ikisinden de Allah razı olsun. Erken doğduğu İçin bizimki de solunum sıkıntısı çekti ve ben yalnızca bebeğimi 15 dakika görebilmiştim benden alıp küvete koydular bir hafta orda kaldı. Asla göstermediler (koronanın iyice yoğun olduğu dönemler, şuan nasıl bilmiyorum) bir hafta uzak hasret merak içindeydim. Büyüdü mü yüzü nasıl oldu kime benzedi biz neden hastaneden ikş kişi döndük deyip o hassas psikolojiyle sürekli ağlar dururdum neyseki yavrum atlatıp bir hafta sonra evinize çıkagelmişti. Aynı durumları yaşamışız seninle. Merak etme daha iyş olup gelecek 🥰 benim yavrum şuan 6 aylık çok şükür Kİ.
Bir diğer konu: Baş ağrısı
O bir anda saplanan ve insanı yıkıp çökerten ağrı bir hafta sonra kendiliğinden geçecek merak etme. Bu durum kendini müthiş hissettiğin bir anda ağrının başlamasıyla birlikte kendini tekrar yatalak hasta hissediyorsun maalesef :) çikolata ve kahve burda en önemli ikili. Onlar yardımcı olacaklar ağrının dinmesini.