Mormenekse34 Sureyyaa hayirli olsun🌼 neler yaptiniz, hangi ilacla buyudu yumurtaniz, neler yediniz Gonal f basladim, haftya asilamam var nasip olursa, bilgi almak iyi seyler duymak iyi gelir🤲
Selver06 Selverrr Eylül ayında yaptırmıştım aşılamayı bende. Hamile olduğumu öğrendim sonrasındada düşük yaptım çok sürmedi
Sureyyaa Mormenekse34 çok teşekkür ederim bende gonal f ile başladım bir hafta kullandım ama gelişmedi yumurta peşine 5 gün letu kullandım sonra tekrar 5 gün daha gonal f kullandım anca bi yumurtam gelişti ama bende pko vardı ve normalde ilaç içmeden adet olamıyordum o yüzden zor gelişti biraz sonra aşılamam yapıldı çok şükür ilk denememizde tuttu 3 senedir olmuyordu yediklerime çok aşırı dikkat ermedim açıkçası ama pko olduğu için zaten diyet vs yapıyordum aşılamanın ilk günü hiç kalkmadım hep ayaklarımı yukarı uzatıp yattım sonra da az az ama genelde 1 hafta hep dinlendim ağır iş vs yapmadım ev işi yapmamaya çalıştım 12. Günde de kanda sonucu aldik çok şükür 20. Haftaya girmek uzereyiz simdi 🙈 Allahım kimseye aratmasin isteyen herkese nasip etsin🤲 hiçte korkulacak bişey değil acı vs zaten olmuyor 5 dakika bile sürmüyo nerdeyse bol bol dua edin ve dinlenin inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏🥰
Selverrr birtospikannesi hi birtospikannesi hiç korkulacak bişi yok kendinizi strese sonmayın hiç ağrı acı olmuyor inanın sadece dikkat edin aşılama yaptırınca bir saat kalmayın doktorundan rica edin sonra ayrı oda isteyin dinlenin iki saat falan hiç akıntınız olmasın
Nusyaa birtospikannesi klomen kullanıyorum şuan 7 gün önce başladım toplam 10 gün kullan dedi günde iki adet 11.gün kontrole çağırdı yani adetin 14 gününe denk geliyor
Selverrr Sureyyaa ben ultrasonda gördüm geçen hafta ama bişi hissetmiyordum hafif ağrılarım oluyor sadece şimdi de öyle hissedemiyorum sizinde öyle mi oldu ilk haftalarda
Selver06 Selverrr Ultrason için randevu almıştım kanamam başlayınca acil gittim o şekilde görmek nasip oldu ultrasonda ertesi günde düşük yaptım ilk haftalardaydı küçüktü benimki sen gönlünü ferah tut herkesin bünyesi farklı canım 🧿
Sureyyaa Selverrr evet adet olacakmis gibi agrım vardı benim hatta test vermeden önce baya umudumu kesmiştim kesin adet olcam diye 9 10. Haftaya kadar devam etti kasik ağrılarım sonra azaldı geçti
Angels-35 Selverrr ben aşılama ile hamile kaldım 15 haftalık olduk çok şükür ilk aşılamada tuttu inşallah sizinde güzel sonuçlanır
Selverrr Angels-35 çok sevindim inşallah çok sağolun ilk haftalarda bişi hissedemiyorum sizinde öyle mi oldu