Zeyyno_ Kızlar sizce UNIBABY Mİ? DALİN Mİ? kullanıp en güzeli hangisi bilen var mı? Dalini hepimiz genel bildğmiz için onu almayı düşündüm ama UNIBABY de aklımda 🤷🤷
hulya1406 Meriwa kardeşimde bana mustela aldı arkadaşı kullanıyormuş çok memnunmuş ve uzun süre gidiyormuş ondan mustela.
Zeyyno_ Tugce1803 Yani temiz içerikli değil dediğiniz içeriğinde ne var ben henüz incelemedim çünkü ve genelde hep dalin tercih ediliyor
Elmaveannesi Zeyyno_ bende dalin aldim. Tamam herkes bebegine en güzelini en temizini almak ister ama hepimiz dalinle büyüdük cok şükür hicbiryerimizde bi sıkıntimiz olmadi. Cevremdede kullanan coook anne oldu hicbisey olmadi
MiniKaya Zeyyno_ içerik olarak ikisinide tercih etmedim mustela pahalı geldi bana araştırdım hipp markasının saç ve vücut şampuanının hem temiz içerik hem uygun fiyat olduğunu gördüm 400 ml şampuanı ben trendyoldan 42.90 ₺ye aldm ama e bebekte 32.90 fiyatı 🌸
Deryotti Zeyyno_ mustela derim bende instagramda mühendisinoğlu var takip edin bence içerik olan doğal herşeyi söylüyor,biraz pahalı olsun ama doğal olsun istiyorum ben bebeğim için
Berbaby Deryotti bende mühendisin oğlunu takip ediyorum benn dicektim siz yazmıssınız :)) yumusatıcı bez ve ıslak mendillerde hayal kırıklığına uğradık bildiğimiz markalardan yana simdi sayfaya göre alıyoruz
Meriwa Zeyyno_ 😂😂😂 tahmin edebiliyorum şampuan ve krem de yeni doğduğu zaman mustela dan şaşma canm o sana 3-5 ay gider sonra uygun hesaplı bi ürüne deneyerek geçersin bence
ayseguler01 Zeyyno_ ben de bilmiyordum 🤣 mühendisoglu sayfasından baktım temiz içerikli olanlar arasından bunu seçtim