deletedmom11 ikizannesiFilizkaradogan ama ben şahsen en dibine kadar çekmeye razıyım Rabbim en ufak kırıntısına kadar oLan günahLarını sancı çekerken meLekLere süpürtürmüş üstünden ne kadar yüce birşey sancıyı biLe ödüLLe çekiyoruz 😍😍😍
ikizannesiFilizkaradogan deletedmom11 bende öyle bide benimkiler ikiz 15dk arayla aynı tepkiyi verdim kimse dogurmasın dogum zormuş diye inledim 😂😂 ama kucagıma alınca allah herkese nasip etsin dedim 😅😂😂
merveonl deletedmom11 yaaaa deme öle deme 😱😱😱 inş bu avazda çıkarlar 😳😳 senin ilki normal miydi canim
Emine55 ikizannesiFilizkaradogan Bn daha 9+5 im ama öğrendiğim zamandan beri var sürekli oturamıyorum yerde falan iş yaptıktan sonra mesele dün tesbih namazı kıldım gece hiç uyuyamadım kalçamdan çıkmış gibi ağrıyo batmalar falan yarın sorucam bende randevum var
Yumaklar ikizannesiFilizkaradogan merhaba benimde kalça ağrılarım oluyo 13.haftamdayım magnezyum calcium kullanmaya ne zaman başladınız benim de ikizlerim olacak inşallah😊
Almirasu ikizannesiFilizkaradogan bende 18 haftalık hamilryim bende de oluyor kramp doktorum doğal dedi idrarında yanma oluyorsa kesinlikle doktora git ama
ikizannesiFilizkaradogan Almirasu şuan 23 haftalık olduk canım geçti çok şükür arada tutuyor ama çok yorulduğum zaman oluyor ☺
ikizannesiFilizkaradogan Yumaklar bana 12 haftalıkken erkek dedi 16 da % 60 kız dedi yarın konturolum var degişmediyse kız olacak ☺
lkayRazgatLolu Aynısı olmuştu ağlamıştım acısından. Hemen aucak duşa girip o bölgeye masaj yapmıştım geçmişti👍🏼