ikizannesiFilizkaradogan 19 haftalık hamileyim uzanınca hele gece sag kalca bacagıma bıçak saplanıyo dr randevuma 3 hafta var daha yardım edin ne yapabilirim 😭
NaimeYilmaz ikizannesiFilizkaradogan Bekleme 3hafta sonrasını smdıden gıt o zaman gelınce gene gıdersın tecrube sahıbı cok ınsan vardır ama herkezın aynı sebep olmaya bılır.
GlinDirim ikizannesiFilizkaradogan aynı durumu bende yaşadım magnezyum yazdı dr fakat almadım ılac kullanmak ıstemedım muz tukettım bolca cok ıyı geldı muzda da magnezyum var cunku o yüzden tqvsıye ederım
Lamelif ikizannesiFilizkaradogan ya ben daha 13 haftalığım gece benimde kalçalarım çok kötü ağrıyor bıçak saplanıyor
GamzeAdakl benim de aynısı oluyor canım doktora söyledim ilaç verdi magnezyum yazalm dedi bence sen de git bi an önce
SedAbdurrahmanBeyter Gece yatarken bi anda bana da oluyo kramp giriyor oynatamıyorum ama öyle herzaman değil çok nadir oluyo
deletedmom11 Ayyy bu krampLarrr kızlar insan dünyaya getircez birazcıkda acısını çekeLim canım hoooop diye koLayca oLuşmuyı bi bebeLer krampLara aLışsan iyi edersn ilaçlar her zaman geçirmiyo muz ye çok abartmadan
ikizannesiFilizkaradogan deletedmom11 öyle tabi ama insanız işte acıya dayanamıyoruz hemen mızmızlık 😀
deletedmom11 ikizannesiFilizkaradogan ehh insan getirme özelliğimiz war anacım azda cefasını çekeLim doğurunca mis mis kokLamayı biLiyokkk 😂😂
ikizannesiFilizkaradogan deletedmom11 allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsın unutur bu acılar inşallah 😊
deletedmom11 merveonl iLk mi 😂 benm ikinci merak etme kız 9 ay çektikLerinin topLamının 50 çarpısının 150 artısı bide üstüne 200 ekLe sadece o kadarcık bişi çekcez çok değiL yani
merveonl deletedmom11 yaaaa deme öle deme 😱😱😱 inş bu avazda çıkarlar 😳😳 senin ilki normal miydi canim
deletedmom11 ikizannesiFilizkaradogan ay naapim 10 kadından biri koLay doğuruyo 😂😂 geneLde bu bize denk geLmez 😂 şahsen ben bi hemşire iki ebe döwüyodum içimden çıkarın şunu diye bağırırken 😂😂 çıkıncada kimseye elletmiyosun ne hallerle çıkardm ben onu diye 😂😂
deletedmom11 ikizannesiFilizkaradogan ama ben şahsen en dibine kadar çekmeye razıyım Rabbim en ufak kırıntısına kadar oLan günahLarını sancı çekerken meLekLere süpürtürmüş üstünden ne kadar yüce birşey sancıyı biLe ödüLLe çekiyoruz 😍😍😍