mucizemucize17 meltem-56 âmin inşallah canım durumun varsa erkenden tamamla kafan rahat olsun derimm😊
meltem-56 mucizemucize17 Çok şükür elhamdulillah durumumuz var da aceleye getirmek istemiyorum ben yavaş yavaş başlarım artık ☺️
mucizemucize17 meltem-56 yaa hangi ara iki basamaklı rakamlara geldik diye düşünüyorum kendi adıma hızlı mi geciyo ne🙈🙈
Astadavistabeybi mucizemucize17 son 80 kalkamadığım için bitiremedi bu ay bitecek inşallah eksiklerimiz odasını da hallederiz inşallah bende risk var her an gelebilirmiş
Busraveminisi1 mucizemucize17 of hemde nasıl 🙈eksikler daha bitmedi pazartesi arabasını alıcaz sonra da kalanları buldukça buldukça alıyoruz birden almakta yüklü oluyor herşey ateş pahası 🙈
mucizemucize17 Busraveminisi1 yaa tabiki öyle küçücük şeyler bir suru para iki üç sefer de tamamladım bende 😍 heyecan cookk
Busraveminisi1 mucizemucize17 sağlıkla gelsinler inşallah miniklerimiz 😍🙏🏻Bu hafta da hediyelikleriyle kapı süsünü yapıcam çıksın aradan dedim son ağırlaşmadan🙈
Nurrrrrrg Son 90 az kaldı eksiklerimiz kıyafet çok fazla almadım çabuk büyüyebiliyor aldıkça alası geliyo insanın 🤩