Nisaaa 8+4 hamileyim kızlar peceteyle sildim akıntım kahverengiydi bunu yaşayan varmı çok korkuyorum ilk gebeliğim. İlk defa oldu ve yerleşme kanaması yaşamamıştım
Funda007 Nisaaa büyüme evresinden olur ama doktora gidip kontrol etirmen lazım en azından progestan fitil ve igne verecektir
Mrvhsyn EgeBebek Nisaaa benimde basıma böyle bişey gelmişti doktorum hemen hem progestan iğne hemde fitil verdi istersen doktora görün bi yerleşme oluyor genelde
Mervefs35 Bende 16 haftalık hamileyim nedenini anlamadığım bi şekilde bendede bugün oldu 😏 cinsel ilişkiden kaynaklı olabilirmi diye kendi kendime yorumluyorum bilenler yazarsa iyi olur
1maviyol 4+4 ten 11.haftama kadar kahverengi akıntı yaşadım, progestan kullandım bol bol yattım, iki buçuk litre kadar su içtim günde, çok şükür 5 haftadır gelmiyo, korkmayın doktorunuzla irtibatta olun dediklerini yapın allahın izniyle geçer inşallah
Nisaaa Hemen direk geldim zaten kan aldılar sonuç cıkınca doktora göstereceğim teşekkür ederim kızlar inşallah düşük yapmıyorum dur çok korkuyorum 😭😭
Semaklncpnr Nisaaa 16+2 haftalık hamileyim iki gün önce yaşadım hiçbir şey olmadı içini ferah tut stres yapma Allah’ın izniyle birşey olmaz fitil verir muhtemelen 🙏🏻
Gizosx Bu başliği gördüğüm herkeze yazıyorum , çünki çok korkmuştum ben 6 haftalıkken olmuştu 5,6 gün sürmüştü ve dr’um 10 kadından 8 inde olur korkma bebek kendıne yer yapıyor rahimde tutunuyor demişti tabi ben yınede saçma sapan yazıları okuyarak çok korkmuştum canımm hiç korkma bunlar gebeliğin birer süreci daha nelerle karşilaşicaksın ☺️ Hiç birseycik olmaz dr keseyi ulstrasyonla bakıyor kesen yerindeyse kesede yırtık yoksa bir problem olmuyor gecıyor sen bu surecte bol bol uyu yat dinlen ben öyle yapmıştım şuan 37+6 dayım Allah sizlerede bu haftalara gelmeyi nasip eder inş hayırlı geceler☺️🤗