Berillafcisari Mervelsmet amin inşallah sizin salı günü kaçta doğum sizden haber bekliyor olacağım inşallah hissetmeden sağlıklı bir şekilde kucagınıza alırsınız hepiniz
Zehracik Pazartesi spinal sezeryan olacağım ama anestezi formunu dikkatle okudum baş ağrısı, dönme bulantı filan bunlar nadir görülen etkilermis. Kimisi ameliyat sırasında acı hissediyorum diyor kimisi hissetmiyorum diyor. Kendiniz girmeden bilemezsiniz.
sumeyye_81 Berillafcisari hayir tabiki asla duymuyorsunuz onlar korktuklari icin oyle hissettiler yani o igneyi vurulduktan sonra bisey hissedilmesi imkansiz bacaklarin baskasinn bacaklari gibi oluyor sennle sanki hic baglantisi yok 😀😀😀 ama uyusukluk gecince acisi cok su var cocuguna baktikca unutuyosun asla korkma o anin tadini cikar canim mutlulugu tarif edilemez 🥰
Merve2016 İlk dogumunuz normal olmuş ikinci neden sezeryan oluyor benimde ilki normal oldu ikinci sezeryan olsun diye dua ediyorum .normal sancısı sonradan dikisi vs aşırı gözümü korkutuyor ikinci olunca başına gelecek herşeyi de adım adım biliyorsun o yüzden normalden çok korkuyorum
Alyn-hstrk Berillafcisari ameliyat hiç korkunç değil ben apar topar alındım acil eşim ve annenin eli ayağına dolandı ben duygusal olmamaya çalıştım normalde çok duygudaşım hemen ağlarım onlara korkmuyorum iyiyim sizde korkmayın mesajı vermek için. iğne biraz acıttı talimatları dinleyin, 10 saniye içinde belden altı hissetmiyorsunuz hissedecem sanıp panik yapmayın boşuna. 10 dakika içinde ağlama sesi duyacaksınız sonra yüzünüze sıcacık bebişinizi koyacaklar o an ağlamamak mümkün değil ağlamayan duymadım daha. yarım saat civarı dikişler ve odaya gidiyorsunuz bu kadar. ilk yürüyüş abartıldığı kadar zor değil bol miktarda yürüyüş önemli gaz ve daha çabuk hareket etmek için. yatıp kalkarken tuvalet ihtiyacında çok can yakıyor 2 gün ağrı oluyor ama sürekli ağrı kesici isteyin hissettikçe. evdeyse saatlerini geçirmeyin ilacın
rodin123 Berillafcisari bende iğneyi hissederim sanıyordum yok hissetmedim sadece doğum esnasında karnına baskı uyguluyorlar o nefesimi kesmişti benim ameliyatı rahattı tek sıkıntı sonrası oda senin bünyene bağlı ben 1 ayda ancak topladım kendimi doğumda enfeksiyon kaptım hastaneden hastaneye sevk edildim dusuremediler enfeksiyon değerini çünkü
Burcucsknr Berillafcisari spinal iğnesini hissetmiyorsun bile,doğum esnasında öyle çekiştirme baskı falan hiçbir şey hissetmedim ben her şey toplamda 30 dakika sürdü aşağı yukarı.. doğumdan 7-8 saat sonra tam anlamıyla uyuşukluk geçti o gece gazımı çıkardım ve ayağa kalktıktan sonra hiç oturmadım ağrı sızı hiçbir şeyim olmadı
Nurseda57 Berillafcisari. Sezaryandan sonra bai ağrısı olur diyen o kadar insan var ki dua ediyorum olmasın diye bende salı olucam ama stresten benm şimdiden başladı baş ağrım 😔
Berillafcisari Nurseda57 bu salımı bende bu salı rabbim saglıkla kuvagına almayı nasip etsin inşallah
Berrinyr Berillafcisari etrafı dinleme kötü konusan abartan cok oluyo yada acıya göre insanlar farklı dayanıklıklık gösterebiliyo.belki sen hiç bişe hissetmiceksin.bende zorunlu sezeryan olucam pazartesi günü korkularım var baya ama doktoruma belirttim sakinleştirici vurucak bana.komple bayılamıyorum pozitif cıktıgım için.sende sakinleştirici vurdurabilirsin.
Nurseelif Berillafcisari 8 gün önce epiduralle sezeryan doğum yaptım 5 de ameliyata girdim 5 i 8 gece kızım doğdu bu süreçte sadece hissettiğim hafif çekiştirmeler bebek çıkarken kesinlikle ne acı ne kesi hissi hiç birşey olmadı sonrasında dikişlerim 35 dk civarı sürdü yine hiçbirşey hissetmedim odaya gelmem 6 olmuştu odada hafif bir mide bulantısı yaşadım ama zaten hemen hemşireler ilacı veriyor anında kesiliyor ilk yürüşten acayip korkuyordum ama hiç korkulduğu gibi değil acı var evet ama ah öldüm demiyorsunuz gece boyunca bebeğime tek baktım tuvaletime gittim aynı normal doğum gibi yürüyüş çok önemli 3. Gümümde komple toparlandım sancılar geçti bebeğimle hep kendim ilgileniyorum ☺️ Yani anlayacağınız etraftan anlatılanlar gibi öcü değil sezaryan keza normal doğumuda cok korkutarak anlatan var bu bünye meselesi herkesin dediği aynı olmuyor allah hayırlı doğumlar nasip etsin herkese☺️
Yrnkrmmm Berillafcisari vallahi ben zorlanmadım sadece ben spinal iğnede uyuşmadım spinal ve genel aneztezi yedim uyanmak biraz sancılı oldu bide sezeryandan sonraki ilk ayağa kalkma biraz can yakıyor ben eve geldim 1 gün yattım ertesi gün ayağa kalktım birazda bünyeye bağlı kuzum hiç korkma 1 haftaya taş gibi oluyorsun olumsuz düşünme düşünürsen herşey daha zor gelir sana ❤
Tuba-27 Berillafcisari öyle büyük bir ağrı yok 5 gün yatıp kalkarken otururken zorlanırsın 15 gün en fazla sonra iyileşirsin ama yinede sen 2 ay boyunca sıvı yiyecek tüket tuvalette zorlanma dikiş yerin patlamasın diye ben doğum yaptım oğlum 3 gün yaşadı vefat etti benim yaram taze gelen giden oluyor ne yapacam bilmiyordum virüsten dolayı ailem yoktu yanımda uzağız mesafe var kaynanam zaten istemiyordu beni ve çocuğu tıklamadı bile Allah güç kuvvet veriyor korkma acı yok ben 15 diyorum ama 7 gün içinde ben toparlanmıştım ayaklandım yürümek önemli ağır iş yapma 6 ay 1 yıl falan dikkat et