Berillafcisari bende sezaryen oldum ağlaya ağlaya girdim korkudan. İğneyi gram hissetmiyorsun zaten normL iğneden ince olduğu için sıfır his. Yatırdılar ben hissediyorum diye çığlık atıyorum halbuki his yok. Doktorum geldi başımda durdu nasılsın dedi. İyiyim korkuyorum dedim biraz sakinleştirici verdi. Ben sanıyorum ki dr başlıycam diycek, dokunma vs hissedicem. 20 saniye sonra şak suratıma oğlum geldi şoka girdim :) ne bir dokunma hissi, ne itme ne çekme hiç bişey hissetmedim. Doktor hazırlanıyor sanarken adam beni kesmişte bebeyi almış haberim yok :D ten teması öpme yaptık sonra bebek gitti. Sonrasını hatırlamıyorum birden uyandım. Ben uyutulmak istememiştim bişey mi oldu diye panik oldum. Hemşire korkma 10 dk uyudun sadece mide bulantısı olmasın diye dedi. Gözümü açtığımda bitmişti herşey zaten. Sonra yukarı çıkardılar. Uyuşukluk geçince ağtı oluyor illaki bıçak yarası yani elimize batsa 3 gün sızlıyor. Ama iğne vurunca oda geçiyor baya. İlk ayağa kalkarken biraz acıyor bide yürürken. Sonrası zaten Allah bi güç veriyor. Bebeğin aşkından mutluluğundan o günü hatırlamıyorsun bile. Hiç korkma. O gün Allahım verdiği bi güç ve değişik bi metanet bi farklı hava oluyor insanda. Hepsi geçip gidiyor