Dmlky80 Ai5han bende başlarda hic hamile gibi hıssetmıodum kendımı taakı bebegın hareketlerını hıssedene kadar
mombursamom Ai5han 7.haftadan sonra o kendini hissettirio canm mide bulantisi halsizlik yorgunluk surekli uyku istegi ile merak etme 😊
Ai5han Deryayurt aslında hiss etmemek daha kolay mide bulantısı olmasındansa ama yinede insan tedirgin oluyor
Nuray23 Deryayurt ahh ahh bende 5. Hafta da cok iyiyim bulantim yok filan diyordum demez olaydim kendime nazar ettim ertesi gunu bulantilarim baslamisti😂 insallah hic bulantiniz filan olmaz.
Deryayurt Ai5han aynen öyleee ben ilk gebeliğimde dehiç bişey hissetmiyordum her hafta doktora gidiyordum bişey mi var diye doktora midem neden bulanmıyor diye sorduğumda güldü bana şanslısın dua etmelisin dedi 😲
Beyza_nazz Deryayurt Ben ölüp ölüp dirilmiştim mide bulantisinda çok zor Allah yaşayan herkese yardım etsin gerçekten çok fazla zor ama sonra geçip gidiyor tam rahatlıyorsun sonra başlıyor ağrılar 😂 hatta 33 haftaya giricem arada gene midem bulanıyor belirtisiz geçirdiğin için sukretmelisin😂
Deryayurt Cigdem1109 işte biz annelik içgüdüsü hemen devreye giriyor 😊 benim sadece adet olacakmışım gbi bel ağrısı kasık ağrısı oluyor ama cok hafif yani normaldeki adet ağrılarım gbi değil ara ara yokluyor 😊
Cigdem1109 Deryayurt bire bir aynı gidiyoruz o zaman diyebilirim 🥰 bendede oluyor bunlar ara sıra , ek olarak söyleyebileceğim tek şey göğüslerdeki değişiklik onun dışında hiç bir şey yok ☺️
Cigdem1109 Deryayurt heh evet aynen öyle ☺️ Biz hep iletişimde kalalım benim ilk gebeliğim çok heyecanlıyım 🙈
Kdryns22 Ai5han 7 haftaligim hamileligi dibine kadar hissediyorum bulanti kusma haksizlik bebekleriniz sağlıklı olsunda hissetmeyin vallahi çok zor 😔
Sakine07 mombursamom aynen ben 8 deyim hiç birşey yiyemiyorum sürekli kusuyorum miğdem bulanıyor sürekli uyumak istiyorum çok kötü her yer sarımsak kokuyor sanki
ozge_ozzgee Ai5han ben hafifçe regl sancısına benzeyen bir sancı yaşamıştım birkaç gün onun dışında ne bulantı ne baş ağrısı hiçbirşey hissetmemiştim. Her gebe farklıdır bebeğiniz sağlıklı ise dert etmeyin.
Ai5han ozge_ozzgee evet bende aynı regl günüm yaklaşdıkca sadece onu hiss etdim .Başka hiç birşey.İnşAllah da olmaz mide bulantısı falan.Sağlıkla doğar bekleyen herkesin bebeği