ieroktayy 65 kilo ile başladığım hamilelik serüvenimde şuan 14+3 te 5kilo vermiş bulunmaktayım. Hala hiçbirşey yiyemiyorum benim gibi olanlar var mı acaba😞
Busra34gms ieroktayy 65 ile başladım 14+3 ve 6 kilo verdim 3 ay cidden zor bi süreç allah kolaylık versin
Mehtap74 ieroktayy bende ilk başta 6 kilo verdim 3 kilosunu aldım geriye kızım 37+5 3490 gram doğdu. Sadece bebek beslendi ve şuan 45 günlüğüz şuan 10 kiloya yakın gitti.
Gzdsrm ieroktayy bende 75le basladim 17. Haftadayiz -3le devam canim her ay 1 kilo veriyorum bakalim nereye kadar ama bebisimde sorun yokmus o yuzden bu benim icin iyi bisey 😂
Fusun Ben 37+1im doguma 20gun kaldi ama hamileligin basindan 5kilo verdim 3unu geri aldim sonra 1ini bu ay yine verdim :) Cok sukur bebegin gelisiminde bir sorun olmadi yiyebildigim kadariyla saglikli beslenmeye calistim surekli kusuyordum cunku.
ieroktayy Fusun benimde tek düşüncem o acaba hep böyle bişi yiyemeden gittiğimizde onun sağlığı ne olacak diye ama çok şükür sizinkinde maşallahı var🙏🏻
ieroktayy Busra34gms aa aynıyız bak her durumda 😬 3. Ayda azalacak diyorlardı azalmadı şimdi 4.diyorlar bakalım böyle böyle 9a kadar gideceğim bence😂
Xexnxw Bende şuan 22+1 haftalık gebeyim 55kg ile başladık şuan 47 e düştüm bundan sonra alırsın diyorlar bakalım hayırlısı herşeyin
Busra34gms ieroktayy tek umudum 4. Ay sonu rahata kavuşmak 3 gün şiddetli baş ağrısı yaşadım ara ara tansiyonum düşüyor hamile olup yiyip içip gezenlere çok özeniyorum allah bizede nasip etsin 😊
Aysnr0507 İlk 4 ay 3 kilo vermiştim şimdi 38+2 haftalığım toplamda 12 kilo aldım. 4.aydan sonra iştahım açıldı
elisaninannesii Bende 24+5 deyim başlarda 4 kilo vermiştim şimdiye kadar sadece 2 kilosunu geri aldım hayla da öyleyim ama önemli olan bebeğimin sağlığı oda sağlıklı çok şükür ☺️
Narin9 ieroktayy bende ilk 3 ay da 6 kilo verdim çok şükür bebeğim önden gidiyor şimdi 28.haftadayım 3 kilo aldım. zaten ilk 4 ay bebek anneden beslenmiyor. Benim teyzem 9 ay boyunca kustu doğru düzgün yemek yiyemiyordu 4 kilo doğdu oğlu 😊
ieroktayy Narin9 Herkesin farklı işte ilerisini bilememek çok üzücü geçeceğini bilsem daha iyii olacak belki ama bilemiyorsun da☺️
Ipek0z ieroktayy ben de kilo veriyorum ama çenem hiç boş durmuyor sürekli yiyorum😅 16+2deyim 1,5 kilo verdim💁♀️ yiyip yiyip kilo veren o nefret edilesi gruptanım🙈
Mehtap74 ieroktayy genelde yemek sonrası hep soluma yattım bebek beslensin diye. Yemenize de dikkat ederseniz süt peynir meyve sebze et bebişe yarar.