Erdeminannesi0219 kubra_karatekin benim oğlumda tatlı kızımda ekşi şeyler istedi hep 34.haftadayım 2 3 haftadır da hep canım diş fırçalarken macunu yemek istiyorum neden bilmiyorum 😂
MinikKoala GonulKarsli ilk hamileliğimde 12 haftalıkken belli oldu bu hamileliğimdee 12 hafta için erken degiler 16 haftalıkken öğrendim 17 haftada birdaha gttm doktora cnsyeti sordum başka bir doktordu daha erken dedi 🤣 bnce doktora göre degişiyor
Birsen25 eliff26 benimde 3. Gebeliğim canım sürekli turşu ayran istiyor her akşam çayla yediğim dido çikolatayı elime bile süremiyorum 14 haftalık olduk doktor erkeğe benziyor dedi 3. Oğlum 😊😊
cgelmas Tatlı şeyler çook çook canım çekiyor😃😃 Waffle mesela. Sütlü tatlılar falan🤓 Burger çok çekiyor ama yemiyorum🤔
maviscik77 Normalde baharat acı ekşi hastası olarak tam bir Adana Hatay sofrası hastasıyım , tatlıyla hiç aram yoktur ama hamile olduğumdan beri tatlı yiyorum bu günleri de görecek miydim :)
kubra_karatekin maviscik77 bebekler annelerine yapmadıkları her şeyi daha doğmadan yaptırmaya başladılar bile😁😁😍😍
MinikKoala kubra_karatekin ekşi ve tuzlu domates salatalık salatası istiyor ama erkek olmakmış bebiş birde ye ekşiyi getir Ayşe’yi derler 😂
ymc0355 Geceninannesi01 sürekli ekşi ve acı yiyordum hatta ikisini aynı anda yiyordum tarlı canım hiç istemiyordu kızım olucak Allah nasip ederse 🌸😊
GonulKarsli MinikKoala bak canim brlkide bu soracagim soru çok çoçukca olabilir ben 8 ay önce ilk bebegimi düşürdüm o yüzden çok endişeliyim şimdi soracagim soru bu Düz yatinca karnim çok belirginleşmiyor ama yan yatinca brlirginlesiyor internetden bikaç bilgiye göre ilk önce hamilelikte bel kalınlaşırmış benim belim çok inceydi belim kalin şimdi bide gerçekten çok korkuyorum en son 11 haftaliginda gitdim gayet iyi ve saglikliydi bebegim simdi 13 haftalik içimde korku var ya bişey olduysa diye böyle diye diye yiyip bitiriyorum kendimi