Fatmamuduk kubra_karatekin 2.ayımda ekşi ve acı yedim, ekşi isteğim geçti ama acı isteğim full devam 😂 14+2 olduk ☺️
eliff26 kubra_karatekin basta tatlıdan tiksinmiştim şimdi canım tatlı istiyor ve hafif şekerli mısır gevreğini sürekli yesem yerim 😋 bugün de cinsiyet öğrendim 17+5 erkek mis kesin bu 3.oglum 🤗
kubra_karatekin Fatmamuduk canım ya bende daha 12 haftadayım ama canım ekşi ve acı cin biber turşusu acayip çok yiyorum 😂
ymc0355 Geceninannesi01 sürekli ekşi ve acı yiyordum hatta ikisini aynı anda yiyordum tarlı canım hiç istemiyordu kızım olucak Allah nasip ederse 🌸😊
Serrax Geceninannesi01 acı ekşi tuzlu baharatlı şeyler canım istiyor ve oğlum olacak inşallah😊 kızımdayken de deli gibi tatlı yerdim
Fatmamuduk kubra_karatekin Valla bende öyle canım nasıl istiyor 😂 ve benimki ters köşe yaptı oğlum olucak inşallah ☺️
tkrj19 kubra_karatekin yaaa nasıl yiyorsunuz benim bir ara kabızlık sıkıntım oldu yine olurda acı acı can çekişirim diye acı yiyemiyorum 😂
Birsen25 eliff26 benimde 3. Gebeliğim canım sürekli turşu ayran istiyor her akşam çayla yediğim dido çikolatayı elime bile süremiyorum 14 haftalık olduk doktor erkeğe benziyor dedi 3. Oğlum 😊😊
Jdiebsh Ben herseyden yemek istiyorum ozellikle tatli bazen aci eksi bazen hepsini katip 🙈😂😂yiyorum bi degisik oldum 😂
fatosd84 kubra_karatekin hamur işi çok seviyorum ve bu bana kilo aldırıyor yememem lazım doktorum kızıyor🙈
Beker kubra_karatekin 28 haftalık hamileyim ve inanmazsınız ama 28 hafta boyunca tavuk döner istedi canım hayatım boyunca yediğim dönerin belki 10 katını yedim üstelik bol limonlu ve hala da istiyor canım önceden 2 günde bir yiyordum artık haftada 1 e düşürdüm sıkıyorum kendimi 🤦♀️🙈
Yaman02 Ben ilk haftalarda hem ekşi hem tatlı yiyordum şuan 12 haftalik oldum hep ekşi canım çekiyo cinsiyeti de halen öğrenemedik acaba bi ilişkisi var mı yediklerimizle😊
MinikKoala Yaman02 ilkte ekşi erik istedi canım ikincide de ekşili salatalar yedim ikiside erken bnce yok 😀