Merved21 kizlar cok sukur bugun kalp atışını duydum bu hissin tarifi yok Rabbim herkese yasatsin kimsenin kucağını bos bırakmasın
ozlmrdmm Merved21 gözünüz aydın bizde pazartesi 7 haftalık olcaz daha kesede bebeği de görememiştik inşallah herşeyi görürüz 🌸🙏🏻
Deryayurt Merved21 maşallah allah kucağına almayı nasip etsin canım bende 1 hfta sonra gidicem kalp atışlarını duymak için 🤲😘
Paprika Merved21 merhaba sağlıkla kucağınıza alın.atışı net duyabildiniz mi? Ben 6+4te az duyabilmişim.hafta içi tekrar gideceğim 8+ da
Hafizimm Merved21 Maaşaallah sağlıkla kucağınıza almak da nasip etsin rabbim. Sakıncası yoksa 6+3 de gittiğin ultrason kağıdını bi yükler misin arkadaşım ben de duyamamıştım merak ettim görüntüsünü.
Merved21 Deryayurt ben günlerdir heyecandan uyuyamıyodum dr o sesi dinletti varya dedim bi kalp atisi bu kadar mi tatlı olur Rabbim hepinize duyursun insalah
Hafizimm Merved21 Ben de hiç bilmiyorum ama merak ettim googledan yükleniyor diyen arkadaşlar vardı ama bilmiyorum 😔
Deryayurt Merved21 kıyamam sana 😊 sorma bende uyuyamıyorum bi yandan da stres acaba duyacakmıyım ya duyamazsam diye karışık duygularr ❤️
Merved21 Deryayurt Rabbim herseyi o kadar güzel ayarliyor ki sen içini ferah tut ve hayırlısını iste dua et Allahin izniyle muhteşem sesi sende duyacaksın