MystryYYy Gul6161 cnm benm her hangi bir sorunum yoktu bir anda 5 gun icinde agri hissettirmeden açılmış tamamen. Sadece biraz kanama görmüştüm. Ondan oturu gttm doktora zaten fakat artik cok acilmisti kesem.bile cikmisti. 19. haftada doktora gttgm gun acil ameliyta alindim . Normalde tedbir amacli yapilanlar yada önceden kisalma fark edilince 13. Haftada falan yapiyorlar sanirim. Benm.gibi olanlar acil olarak alınıyor
Gul6161 MystryYYy anladım canım banada doktor 4 ayda felan bi sıkıntı görürsek ona göre yaparız demişti
Aslina Tugba6336 tuvalet dışında yataktan çıkma dedi başka birşey söylemedi. Sizin kanama devam ediyor mu?
Esrahalit Tugba6336 buğday tohumu, ay çekirdeği, badem, fındık ve fıstık ile fıstık ezmesi portakal, greyfurt, domates suyu, brokoli, kivi ve tatlı biber
Busramom54 Kızlar doktor progestanı neye göre veriyor kan tahlilinde falan görülen bir değere göre mi? Birde hamileliğimin başından beri sol kasığım ağrıyor başta adet belirtisi sanmıştım sonra hamile olduğumu öğrendim 5.haftamdayım
Aslina Busramom54 kanama olduğunda başlıyorlar. Ağrı için vermezler. Ultrasonda bakıp kanama alanı görürse de kanama olmadan verebilir. Bi muayene olun ama kasık ağrısı gebelik belirtisi olarakta yaşanabiliyor.
Deletedmom60 Gebeliğimin 5.haftasında ameliyat olmak zorunda kaldım ve tabi ameliyat sonrasında düşük tehlike başladı. Dr 10 tane progestan iğne verdi kullandım ama kanama devam edince bu sefer de 30 kapsül progestan verdi. Şimdi mecbur onları kullanıyorum. Kanama devam ettiği sürece kullanmalıyım
Sna-1234 Esrahalit evet bırakıyorum tam 2 hafta sonra tekrarlıyor az da olsa sonra doktorum yine başla diyor
Tugba6336 Aslina benim de ara ara kahve rengi lekelenme oluyor. bol su iç, cinsel ilişki yasak dedi doktor. bir arkadasım da alaturka tuvalete oturma dedi. onuk da boyle kanaması olmuş.
Aslina Tugba6336 tuvalete gidince bende tedirgin oluyorum ama klozete gidemiyorum. Kahverengi leke iç çamaşırına mı geliyor yoksa silince mi?
Tugba6336 Aslina arada silince de geliyor iç çamaşırıma da gekiyor. ama alaturkaya dn oturmuştu kırmızı geldi. sizde de m oyle tam 6 haftalık oldu
Tugba6336 Aslina benim 2. gebeliğim. oglum da hiç böyle kanamam olmadı. 9. haftada kalp atışını duydum. sizin ilk gebelik mi
Meduva Sna-1234 Ben 1 bucuk aylik hamileyim hala daha kullanyorum vallah düşük tehlikesini önlüyor tavsiye ederim ise yaryor
Aslina Tugba6336 Tugba6336 ilk gebeliğim evet bugün tam 6 haftalık oldu son adet tarihime göre. Ben sürekli alaturkaya gidiyorum tuvalette silince geliyor benim. Ağrı var mı?