cagla24 Kızlar dün gece 03.47 de normal doğumla oğluma kavuştum şükürler olsun 🤲🏻 Dünya tatlısı bir oğlum oldu 😍 40+1 de 3790 gram 51 cm doğdu 👶🏻❤️ Şimdi hastanedeyiz öğleden sonra taburcu olucaz ☺️ Dünyanın en güzel duygusuymuş hepinize bol bol dua ettim. Merak edip yazan herkese teşekkür ederim 🥰 En kısa zamanda doğum hikayemi de sizlerle paylaşacağım 🌸 Hepinize hayırlı doğumlar dilerim 🤲🏻☺️
Wonderanne cagla24 Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 🌸🤲🏻🤗
mercimekkmom Yaaa gözünn aydın canımm Allah ım saglıkla sıhatle buyutmeyı nasıp etsın ınsallah 🌺 merakla dogum hıkayenı beklıyoruz🐣
Eceunverkanra cagla24 Hosgeldin Çağan balım ❤️ Tebrik ederimmm kankacım ben dogurmus kadar mutluyum su an ve heyecanliyim (bana noluyorsa😂) Hayatiniz boyu dip dibe, goz goze, saglikla, mutlulukla dolu bir omrunuz olsun inşallah 🌸
cagla24 Eceunverkanra amiiin 🤲🏻 teşekkür ederiz teyzesi 🥰 sizi bekliyoruz heyecanla sıra sizde 😍 darısı başınıza inşallah ❤️
Bilgedenek cagla24 Masallahhh. Rabbim sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin. Darısı tüm bekleyenlerin başına 🤲🤲
cagla24 Hepinize çok teşekkür ederim kızlar darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah sizi de yanıma bekliyorum en kısa zamanda 🤲🏻🥰❤️
Byzaoz cagla24 Allah analı babalı buyutmek nasip etsin canim gözün aydın. 💕 Merakla bekliyorum dogum hikayeni okumak ixin sabırsızlanıyorum ☺️☺️
Bahar8001 cagla24 hayirli uğurlu olsun Canim Rabbim saglikli sihatli buyutmeyi nasip etsin insallah🙏Seninle aynıydık darisi bana olsun insallah 🤲
cagla24 Gizemito sağol canım geldik sonunda haftasını doldurmayı bekliyormuş 😂 görüşürüz inşallah geçicem oraya da en kısa zamanda ☺️