heyymomm Umrankalkan sanırım çok ayakta kalıp yorulunca oluyor bana iki defa oldu iki defa da o çok yürüdüğüm günler oldu. ve acısından ben ağladım çocuk gibi soda ve masaj iyi geliyormuş ya da kalsiyum öagnezyum
Nezosikra Kahramankentli ya canım bendede huzursuz bacak sendromu var aksamlari çok kötü oluyorum rahatlamak için yaptığın bişey varmi kramlar bende yaşıyorum malesef uykudan uyandırıyor 😔😩😩
Kahramankentli Nezosikra valla canım her akşam bi madensuyu içiyorum uyumadan 2 saat önce falan baya azaldı ondan mı bilmem ama
merve5051 Umrankalkan çok çektim ben o krampları gece uykumdan uyandırıyordu resmen doktora danıştım magnorm verdi o kadar rahatladım ki anlatamam
merve5051 hiç bişey işe yaramıyordu be masaj ne soda ne muz bu ilacı içtim elhamdülillah hiç ağrı sızı kalmadı
Minik2829 Umrankalkan kramp olduğu zaman direk ayağa kalkip ustune bas gecer😊 ben magnezyum kullandigimdan beri olmuyor.doktoruna sòylemelisin
Cnarrrr645 Umrankalkan her gün düzenli maden suyu için çok faydası olduğunu duydum denemekten zarar gelmez belki sizede iyi gelir 😍
Melike145334 Kahramankentli benımde hep sağ alt baldıra giriyor magnezyumu içtiğim günler çok ıyı bır kaç gün içmezsem kramp giriyor hep sağ alt baldıra
Yrnkrmmm Umrankalkan hergün gece gündüz ama magnezyum başlamışlardı o çok rahatlattı günde 3 bardak içiyordum anca düzeliyordu
Silay35 Umrankalkan günde 2 defa magnezyum içmeme rağmen giriyor. Daha bu sabah yine girdi ortalığı ayağa kaldırdım. Çok canımı acıtıyor
Umrankalkan Silay35 eşime bebe yağı işe masaj yaptırdım masaj yaparken bile kendimi sıktım o kadar çok ağrıyodu
Silay35 Umrankalkan ben kramp girdikten sonra yataktan kalkmadan varis çorabı giyiyorum o beni epey rahatlatıyor