Umrankalkan Anneler sizinde bacağınıza dayanılmaz ani kramplar giriyor mu bu sabah resmen kramp acısıyla uyandım 😱😱
Kahramankentli Umrankalkan iki gün önce sağ bacağıma alt baldırıma girdi sabahın köründe inanırmışım hala sızlıyor bende bi de huzursuz bacak sendromu da var onun da etkisi geçmedi 😢
babysevgi Umrankalkan dün gecem berbat geçti 🥺 cok ayakta kalmıstm blki ondandır . Hiç yaşamadıığm için daha önce gebelikle beraber yaşadığm için ağlıcaktım utanmasam o nasıl bir acı ya☹️
Yrnkrmmm Umrankalkan ben gece ağlayarak uyanıyordum ilk gebeliğimde eşim ovarak dağıtıyordu yoksa ertesi güne yürüyemiyordum🤦♀️
Umrankalkan Kahramankentli aynen aynen benim de sol bacağıma alt tarafı hemen ne yapacağımı bilemedim kıvrandım resmen 5 7 dk kaç haftalıksınız siz
Nezosikra Kahramankentli ya canım bendede huzursuz bacak sendromu var aksamlari çok kötü oluyorum rahatlamak için yaptığın bişey varmi kramlar bende yaşıyorum malesef uykudan uyandırıyor 😔😩😩
Melike145334 Kahramankentli benımde hep sağ alt baldıra giriyor magnezyumu içtiğim günler çok ıyı bır kaç gün içmezsem kramp giriyor hep sağ alt baldıra
Yrnkrmmm Umrankalkan hergün gece gündüz ama magnezyum başlamışlardı o çok rahatlattı günde 3 bardak içiyordum anca düzeliyordu