Ogrtmnanne2 Hanımlar günaydın hastane çıkışı kaç tane aldınız? Bir de kaç parça olanlar dahA kullanışlı yardımcı olur musunuz 🙏🏻🥰
Cilek_21 Ogrtmnanne2 benım de kafama takılıyor hastane çıkışı kaç tane almak gerekiyo 0 3 ay olanlardan mı alacaz hadi bunları aldık sonra kaç aylık alacaz 3 6 ay mı biri yardımcı olursa sevinirim 🙁😵
Halimecan Ogrtmnanne2 valla ben bu battaniyeli takımlar varya ondan aldım bide yedek 2 takım koycam benimde ilk inşşlah. Doğrudur ☺️
Ozdmrkbraa Ogrtmnanne2 kuzum 29+3 teyim tecrübeli arkadaşlarımın önerisiyle bir tane onlu hastane çıkışı alacağım iki tane de beşli takım var bunlar yeni doğan sadece. 5 iç zıbın aldım üçü 6 ay ikisi 3 ay ona ek yapacağım genelde 3-6 yada alacağım şeyin kumaşına göre de 6-9 aldım
Cemrenur Ogrtmnanne2 hastane çıkışı almadım. 5li zıbın takimlardan aldim. Bir arkadaşım hastane çıkışlarının çok minimum süre kullanıldığını söyledi yenidoğan bedenî oldugunu için. 5li takımları ya da şapkalı eldivenli tulumlarını hep 0 3 ay aldım onlar bile en faa 2 ay giydiriliyormus. En çok 3 6 ay almaya ağırlık verin💕
Ogrtmnanne2 Cilek_21 ilk olunca tecrübesizlik ne kadar zor 18 haftalık olduk sadece zıbın aldım birkaç tane 😂
tugcekrkll Cilek_21 alışverişi hep 0 3 / 3 6 ay arası aldım hep işk aya yönelmeyin bebek iri olur hızlı gelişir elinizde kalır kıyafetler 🥰
Bebislerimiz 10 lu arkadasim aldi Bende 5 li aldim 3 lu bide yeter heralde zaten bunlari cok giyilmiyor diyorlar ama bi 40 gun giyer 🤷♀️
Ogrtmnanne2 Halimecan kaç parça olanlardan aldınız ? Benim doğum Mart ortasına denk geliyor sanırım bana da lazım 😅
Ogrtmnanne2 Ozdmrkbraa çok mantıklı soğur diyorsunuz güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim sağlıkla dolsun içi 🙏🏻🥰
Halimecan Ama zıbın tarzı şeyleri kesinlikle civilden almanı öneririm bnde öle yaptım önlü benim ablamın 5 çocuğu var tecrübeli baya e bebekten falan aldıkları dağılıyor bi zaman snra civilden falan yıka yıka taş gibi duruyo
tugcekrkll Ogrtmnanne2 0 3 çok bişey almadım 3 4 parça ancadır belki gerisi 3 6 zaten ilk ay hep pijama giyiliyo aldığımız hastane çıkışları diğer ay küçük gelmeye başlıyor hemen 🙃
Ozdmrkbraa Ogrtmnanne2 inşallah canım benim kış bebeği olacağı için iki kat düşünerek alıyoruz artık 🙂
gulumse0611 Bn hiç 10 lu takım almadım beşli aldım yanınada battaniye aldım bide iç zıbın aldım hastane için yetek beşli bi tane daha var bide üçlü takımlarım var hem daha uygun hemde yeterli 0-3 aylık dışında almadım büyüdükçe alıcam
Ogrtmnanne2 Cemrenur evet çok almamakta fayda var en iyisi 3-6 aylara yoğunlaşmak sanırım çok teşekkür ederim 🥰🌸🌺