Zuhal14 Mihre ay ne güzel bende gözleri bana kalan herşeyi eşime benzesin istiyorum inşallah gönlünüze göre verir Allah 🌸
minikcasper Zuhal14 valla bende ne kendime ne eşime benzettim alışıkta değiliz böyle fotolara doktor alışık ikimizede bakıp şak diye söyledi 😅 hayırlısı bakalım doğsun minikler de ha anne ha baba 💕💕
Zuhal14 minikcasper tabiki sağlıkla gelsinler yeterki sadece insan heyecanlanıp merak ediyor ister istemez 🌸
2artiikizannesi Zuhal14 Allah’ın izniyle olmaz insallh iki çocuğumda ben kndin büyüttüm canım biri 8 diğeri 4 yaşında eşimin de desteği çok Allah’a şükür bebeklerimiz sağlıklı olsunda diyor uykusuz kalır gebe bakarz diyo esim benim yaşım ise 27 genç anneyim 😁😊
Zuhal14 2artiikizannesi maşallah ne güzel aynı yaştayız sizde onlarla büyümüşsünüz güzel bişey kesinlikle eş desteği çok önemli bende öyle düşünüyorum bakalım biz nasıl olcaz şimdi yardım ederim diyor da bakalım 😅
minikcasper Zuhal14 tabi canım merak illa ki oluyor bide ne anneye ne babaya gidip büyüklerden birine benziyomuş 😅😅 amanınnnn
2artiikizannesi Zuhal14 teşekkür ederim cnm bu arada iş başa düşünce yardım eder seven insan hepsini yapar zaten 😊
Happy46 Zuhal14 ilk oğlum bana benziyor ve dayısına ikinci oğlum babasının kopyası biri esmer biri Beyaz tenli😁
Ebrulice78 Zuhal14 bizde kontrole gittiğimizde doktor bir ekrana bir bana birde babaya baktı aynı Babası dedi gerçektende çok benziyor
Beyza_yzk Zuhal14 Oğlum doğduğunda bana benziyordu 1 yaşından sonra babaya benzemeye başladı şimdi 4 yaşında babasına benziyor kızım da detaylıca ben kendime benzettim ama belli olmaz tabii buda abisi gibi olmasında 😁
Beyza_yzk Zuhal14 Evet ama eşimle bizi çok benzetirler zaten ilk evlendiğimizde abin mi diye soruyorlardı 😂
Zuhal14 Beyza_yzk birbirini çok seven çiftler birbirine benzermiş ve ben buna çok inanıyorum ❤️ Ne mutlu size
Beyza_yzk Zuhal14 Hep öyle derler ben bekarken inanmazdım ama artık inanıyorum 🤗 Rabbim herkese mutlu huzurlu aşk dolu bir yuva nasip etsin 🤲
Inci20192021 Zuhal14 kizim ayni babasinin kopyasi ama huyu ayni ben 😊.simdi ikinciye hamileyim insallah bi oglumuz olcak cok az kilo aliyor galiba bana benzicek huy olarak da babaya 🤣saglikli olsunlarda 🙏
Edizinannesii Zuhal14 valla canım 30. haftada gittik oncesinde de diyordu ama 30. haftada gittiğimizde 4 boyutludan baktı yine bana dediki bu çocuğun seninle alakası yok tamamen babasına benziyor dedi😂😂😂🤷♀️