2artiikizannesi Zuhal14 benim oğluşum aynı babası canım şıp demiş burnundan düşmüş 😆kızım var oda aynı bana benziyor oda ben kopyam papatyam ikizlerimde oğlan olacak acaba kime benzeyecek çok merak ediyorum valla 😊
minikcasper Zuhal14 doktorum babaya benzetti burnu hariç 😅 bakalım doğunca görücez. Bide sanırım etraftanda gördüğüm kadarıyla ilk çocuklar hep babaya benziyo 💁🏻😜
zeyzey95 Zuhal14 yapılan araştırmalara göre erkek çocuk anneye kız babaya benzermiş tabi bu bi genelleme benimki erkek ultrason fotoğraflarında aynı ben bakalım doğunca görücem 😂
MaviMasal Biz bebeğimizin fotosunu gördük 25+4te. Dudaklarını ve burnunu benden, gerisini hep babasından almış gibi. (Umarım saçlarıda bana benzer, göz rengide babasına benzer)
MaviMasal Zuhal14 benimde renkli. eşimin burnu biraz kemikli ama oğlumun hokka gibi yandan 😅 eşimin dudakları kalın ama benim daha ince. Kaşlarını çatmıştı fotada burundan yukarısıda eşime benziyor ama tabikii kesin olarak belli olmaz şuan bakalım. Kime benzerse benzesin sağlıklı olsunda.
2artiikizannesi Zuhal14 sağlıklı olsunlarda valla ben ikizleri çok merak ediyorum çocuklarımın biri baba biri anne olunca bunlar nasıl olacak acep😁
Zuhal14 2artiikizannesi tabi en başta sağlık önemli biri size biri babasına benzermiş bu Arada maşallah 4 çocuk Allah kolaylık versin isteyerek mi oldu
Zuhal14 minikcasper bi kaç yazı okudum erkek bebek anneye benzer diye de ultrason resmine bakıyorum pek ne babasına ne kendime benzettim bakalım görcez 😅
2artiikizannesi Zuhal14 teşekkür ederim cnm evet isteyerek oldu bı oğlum bir kızım var 3.bebegimizde olsun istedik rabbim ikiz nasip etti oda bize rabbimin bir mucizeleri çok şükür 😊
Zuhal14 MaviMasal amin sağlıkla gelsinler inşallah en başta ben ne kendime ne babasına benzetebildim siz benzetmişsiniz en azından 😇
minikcasper Zuhal14 valla bende ne kendime ne eşime benzettim alışıkta değiliz böyle fotolara doktor alışık ikimizede bakıp şak diye söyledi 😅 hayırlısı bakalım doğsun minikler de ha anne ha baba 💕💕
Zuhal14 zeyzey95 evet bende bunu okuduğum için bi yazmak istedim ne kadar genelleme acaba diye ya bi tek ben mi benzetemedim ultrasonda 😂
eliff26 Zuhal14 2 oğlumuz var şükürler olsun ikisi de babasının kopyasi oldular hem tıp hem huy olarak hemde 😂😂 şimdi 3. Bebegi bekliyoruz cinsiyet bile belli değil kız olursa bu da bana benzer belki 🥰🥰
Zuhal14 2artiikizannesi yaşınız kaç merak ettim zor olmayacak mı 🤭ben acaba 1 tanesiyle nasıl yaparım diye düşünüp duruyorum becerebilir miyim diye
Mihre Zuhal14 Kocamı doğurmuş gibiyim,o derece😬yan yana geldiklerinde bazen çok komik duruyolar.Oğlum,eşimin üstten bastırılıp küçültülmüş hali gibi😅 2. oğluma hamileyim,bu sefer bana benzer inşallah. O duyguyu tatmak istiyorum🙃
Zuhal14 Mihre ay ne güzel bende gözleri bana kalan herşeyi eşime benzesin istiyorum inşallah gönlünüze göre verir Allah 🌸
2artiikizannesi Zuhal14 Allah’ın izniyle olmaz insallh iki çocuğumda ben kndin büyüttüm canım biri 8 diğeri 4 yaşında eşimin de desteği çok Allah’a şükür bebeklerimiz sağlıklı olsunda diyor uykusuz kalır gebe bakarz diyo esim benim yaşım ise 27 genç anneyim 😁😊