B23- Bir ay sonra bir kızım olucak ismini en baştan beri Ezo olsun istiyorum ama zaman yaklaştıkça baya olumsuz yorumlar aldıkça kararsızlaştım fikirlerinize ihtiyacım var
Baharata B23- annemin adı ezo dedem ezo gelinden etkilenip koymuş ama bence koymayın ezilmiş kadın demek
Beyziikoo Ezo lakap gibi olmuş sanki hani böyle Ezgi koyarız ama arkadaşları Ezo der ya hani onun gibi 🙊🙊🙊 Ben Asel ismini çok seviyorum, ayette geçiyor 😍
Beyziikoo B23- Hayır asla kötü demedim öyle bi şey yok. Ben 3 harfli isimlerin güçlü olmadığını düşünüyorum yani Efe Can Han yalın kalıyor Ezo da kulağıma öyle geldi ama o çocuk sizin siz sesleneceksiniz gönlünüz nasıl hoş ise onu koyun 🤗🤗
B23- bus_ra Zaten bizim o taraflarda uzun bir isim koysanda illa kısaltırlar benim ismim BERFİM Berfo derler 😂
B23- Beyziikoo kararsızlıktan ölebilirim çevremden çok etkileniyorum yoksa Ezo çok istiyorum herkes aynı şeyi söylüyor 😭
Beyziikoo B23- O zaman Ezo koyun çevreniz aileniz mi arkadaşlar falan mı yani sizin bebeğiniz o koyun gitsin Ezo kız olsun inşaAllah 😍😍😍
B23- Baharata Ezilmiş kadın mı ? Hayırrr. Kürtçe bir anlamı var Kürtçe biri seslendiği zaman mesela Ayşe kim Ezo der Ayşe kimse
Bsraydin Maalesef hos gelmedi bana da…ama cok istiyorsanz koyun szn çocuğunuz…ilerde ezo gelin lakabı takarlar gibi geldi bi de. bnden söylemesi