Ozlemmzenginn Bu markanın ürünleri her sitede farklı 120 ml cam biberon ve ikili emzik alacağım hangi sitede uygun sizler nereden aldınız ?
Astadavistabeybi Ozlemmzenginn emziği ebebek mağazasından aldım ben 55 liraya ikili Biberonu da jokerden aldım 40 liraya 260 ml pp
Balbrcu Ozlemmzenginn e bebekten indirimden almıştım 4 biberon ve emzik biberon temizlemek için fırça vardı set halinde 199 liraydı sanırım
ikizannesi2985 Ozlemmzenginn hepsiburada ya bakın indirimli oluyor hep. Ben geçen ay Avent in biberonlarını da 2 tane emziği de ordan aldım. Fiyat baya farketti. Ben indirim yakalamıştım. Hala var mı bilmiyorum tabii
NeslihannK Ozlemmzenginn kesinlikle trendyoldan al kuzum hemde yeni üyelik yap 25 tl ekşi para ödemiş oluyosun Ben sadece plastik Biberonunu aldim gayet kaliteli tavsiye ederim
Sema29 Philips avent emzik ve biboron lar indirim de Carrefour da 120 ve 240 ml cam biboron 100 TL ikili emziklerde 40 TL civarında
Sema29 @Ozlemmzenginn#https://www.carrefoursa.com/tr/avent-natural-tekli-cam-biberon-120ml-p-30256316
heyecanlibiranne_ Ben İzmir Barış Bebe’den aldım canım. 2 küçük, iki büyük biberon, bir yenidoğan emziği ve biberon temizleme fırçasını set halinde 200₺ ye aldım.
Fatos2304 ikizannesi2985 aynen bende hepsi buradan ikili 97 tl almıştım biberonu çok iyi gelmişti fiyat indirim varken
Sema29 Trendyoldan aldım ben indirim adı altında güya 190 geldi yarın iade edip CarrefourSAdan alacağım 😬😬
Mavigozluanne Sema29 ya şimdi gördüm CarrefourSA daha ucuzmuş bende hepsi buradadan biberonu 70tl aldım ☺️
Fatos2304 Ozlemmzenginn ben hepsi buradan ikili avent biberon 97 tl almıştım indirimdeyken suanda 114 tl falan olması lazım bakın isterseniz çok uyguna geldi benim ki
ikizannesi2985 Fatos2304 ben 89 tl ye almıştım hatta. Emzikleri de 49 tl ye almıştım ikilisini. E bebekte çok daha pahalı
Fatos2304 Ozlemmzenginn yok plastik aldım aventin plastiği de sağlıklı zaten cam ilk aylarda ağır olur bebek için diye cam almadım ya