Yaprakkm Emoztrk ben hiç aksatmadım özen gösterdin o konuda nolur nolmaz diye eğer için rahat etmiyosa böyle bişe deniyebilirsin
EceElif Emoztrk vurma birşey olmaz diyenlere inanma sakin arkadaşım doktor gibi kesin hüküm veriyorlar birde 🤬 iğnenin elinde kalmadığını doktoruna şöyle olmazsa hastanede vururlar pıhtılaşma bozukluğun varsa önemli bu iğneler hem bebeğin kordon bağında da pıhtı oluşabilir Allah korusun
Emoztrk Serpil34 beni pazar gününe iğnem yetmiyor elimde var göründüğü içinde alamıyorum aksatirsam birşey olursa diye çok endişeliyim
AlpCinarim Emoztrk aksatmamaya çalış bence canım, eczacı bana vurduğun saat bile önemli demişti, unutup da bir şey olmayaar da var tabi ama bile bile aksatmamaya çalış, eczaneden ödünç alabilirsin
Fatmamuduk Emoztrk Canım aklında bulunsun bak benimde yetmeyecek gibi oluyor sağlık ocağına gidiyorum böyle böyle diyorum yazıyorlar alıyorum eczaneden hafta sonuna denk geldiğinde elinde olsa da alabilirsin dedi doktorum bana
Ebrugur2019 Emoztrk 28 haftalık hamileyim ikinci hamileliğim iki hamileliğim de de hep kullandım rahmimde varis çıkıyor hamileliklerimde geçen hatta doktoruma da dedim bazen aksatıyorum diye bir şey olmaz dedi 5 Aydır kullanıyorum ben doğumdan sonra da kullanacağım sanırım
Emoztrk Yaprakkm dediğin gibi birşey yapmak gelmişti aklıma ama tanıdık eczane olmadığı için yapamadım
Emoztrk Yaprakkm bende şimdiye kadar hiç aksatmadim çok özen gösterdim içim hiç rahat etmiyor ama yapacak birşey yok sanırım takdir Allah’ın
Yaprakkm Emoztrk canım vurulmazsan bişey olmaz diyenlere kulak asma iğneni vurulmana sevindim ama aklında bulunsun ya eczaneye gidip durumunu anlat yada hastanelerin aciline gidip ordan birine durumu anlatıp vurdur iğneyi acillerde de oluyo çünkü bu iğne ama asla riske atma derim durumunu bilmiyorum ama hiç birşey yapamıyorsan bile eğer maddi durumun varsa ücretli al derim çünkü bu işte riske atmaya gerek yok yavrularımızın hayatı tabiki takdir allahın ama biz tedbirimizi alıp takdiri allaha öyle bırakalım
Serrax Emoztrk ben Ankarada hiç tanıdık olmadığı halde aynı senin durumundan dolayı 2 gün ödünç aldım pazartesi gidip ücretini ödedim. Riske atma lütfen telefon edip rica et tek tek dolaşmak istemiyorsan. Hangisi kabul ederse ona gidip alırsın
Emoztrk EceElif benim herhangi bir sonrunum yok tüp bebek tedavisi ile hamile kaldığım için önlem amaçlı kullanıyorum tüp bebek tedavisi ile hamile olan kadınların yüzde 90 ı kullanıyordur
EceElif Emoztrk Bu kadar zor bir durumda kullanmasam da olur mu diye dusunmen büyük risk doktor bir ilaç verdiyse bir bildiği vardır. Bebeğini riske atma