srpgnr Bende 14 haftalığım ilk hamile kaldığım hamileliğin başından beri 4.5 kg verdim umarın bebeğe zarar vermiyorumdur
DamlaArjen Merve95merve Bende 15 haftaliğim 1 buçuk kilo aldım. Nedense bana fazla almışım gibi geliyor.
Esila1716 Merve95merve ben 24.haftaya kadar sadece 2 kilo aldım canım ondan sonra aldı başını gitti ama kilolar 37+4 olduk 14 kilo aldım toplamda 😄
Deryaalper Cns_33 evet şeker çıktı yönlendırdı doktor ama düşse de bıraz kaçtığı oldu şekerin inisülin verdi
babyceylan Merve95merve gayet normal bende 16+1 im bugün itibari ile tam 1 kilo almisim😂 gram gram ilerliyordu 1 kg olmus😂😂
Deryaalper Cns_33 canım ben kiloluyum ama onla alakalı da olabılır yada beslenmeyle alakalı olabılır hamur yağlı tatlı şeyler çok seviyorsan o da yapar şekere baktırmadıysan bı baktır açlık tokluk orada bellı olur
Akg Merve95merve ben 14.haftada 3 kilo verdim hatta Allah nasip ederse yarın doğumun var toplamda 6 kilo aldım 1.trimestrda normal az kilo alımı hatta kilo vermek 2 ye geçmişiniz yavaş yavaş toparlarsn artık. İştah nedeniyle oluyor
riverandsun Prensees neden bu kadar verdiniz kusuyor musunuz. Benimde 12 hafta bitti ama hala kusuyorum. Ama 3 kilo almışım o da ilginç 🤔
Prensees riverandsun evet canım mutfakta yiyorum dırek lavoya daha mıgdeye inmeden gercı kendımi nazar etmim bu aralar ıyım
zepbjk Merve95merve Herkesin normali kendine sen sağlıklı besleniyosan güzel gerisini düşünme. Ben yemeğe düşkünüm ama 14.haftaya kadar falan 1,5 kilo almıştım. Şimdi 28.hafta 9 kilo aldım agsnshdhdh