eliff26 Merve95merve normal ben hamilelik boyu sadece 6,5 kilo almıştım 4 kilo bebek gerisi su vs idi kilolar hemen gitti çok hoştu valla 😀
1maviyol Tabiki de normal, bi arkadaşım ilk 5 ay hiç kilo almamış son 4 ayda 25 kilo almış🙄baştan ne kadar temkinli giderseniz o kadar sağlıklı 😚mesela bu haftadan sonra artık her hafta fazladan 400 500 kalori almak yeterliymiş
riverandsun zeyzey95 ne güzel yahu😍 ben 12 haftalığım şimdiden 3 kilo aldım. İlk gebeliğimde toplam 8 kilo almıştım. Bunda öyle olmayacak heralde 😔
Prensees Ben 4. Ay ıcındeyım 68 kilo ile hamile kaldığımı hatırlıyorum suan 56 kiloya düşmüşüm doğuma kadar 40 kilo olurum heralde 😂😂😂 artık tersıne
riverandsun Prensees neden bu kadar verdiniz kusuyor musunuz. Benimde 12 hafta bitti ama hala kusuyorum. Ama 3 kilo almışım o da ilginç 🤔
Deryaalper Merve95merve bende kilo verdım 5kilo diyet yapıyorum hem yememe dikkat ediyorum canım sorun olmaz daha iyi hatta
Neslihan1903 Merve95merve bende 13 haftalığım bende almadım doktor normal dedi hatta alamam. Daha iyi dedi zaten alacakmışız 🤗