Birgul CerenD-28 9+2 olduk iyi gidiyor şükür ama sürekli doktora gitmek her gün kalp atışını duymak istiyo insan cok değişik bişey😇🥰
tugbaayilmazz CerenD-28 10+5 olduk 🙏🏻 fena halde mide bulantısı ve halsizlik var akşam 6dan sonra da uyku bastırıyo
Babymmm 10.1 de biz acayip halsizlik var yüzüm sivilce dolu göğüsleriö cok hassas şişti ağrıyıo siz nasılsınız
CerenD-28 Babymmm halsizlik sürekli uyuma sivilce evet aynı ya😊 rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla gelmesini nasip etsin
Utkununannesi Babymmm gögüs hassasiyeti ilk haftalarda vardı şimdi daha iyi sivilce sorunu bende de var onun dışında bulantı ve koku hassasiyeti çok beter 🤦♀️
burcina 10+1 mide bulantısı & mide yanması çok fenalardayım. Ama henüz kilo almadım sayelerinde 🤭 12.haftayı bekliyorum geçicek dedi doktorum, inşallah geçer🙏 Bide benim karnım baya çıktı, ödem oluyomuş heralde, siz de öyle birşey oldu mu?
CerenD-28 burcina sabah bulantısı var göğüs hassasiyeti hep var sağ kasık ağrısı filan ama kucağımıza alalım sağ Salim bunlar çoook güzel şeyler her anı 🙂
Tnozg burcina burcina bende 9+6 yım kilom değişmedi ama benimde karnım şişti anlayamadım😄 dediğiniz gibi ödem sanırım yada gaz🤷🏼♀️
CerenD-28 Birgul ya sorma eve ultrason koysalar ben zararlı olmayacağını bilsem dakika başı bakardım 🙈☺️
ovgu 10+0 olucam birazdan..benim de sivilcem çok ve şimdiden 2kilo aldım bazı akşamlar göbeğim kocaman oluyo :(