Zuve Zuve sağlıkla kucağınıza alın inşallah alacaklar diyince ben korktum. Bebisin haftası çok iyi Ebaa maşallah sağlıkla kucağına al😍
Ebaa Zuve çok sağolun teşekkür ediyorum hepinizden çok şükür ki iyi 2860 kilosu gayet sağlıklı ama işte bazen endişe etmeden duramıyoruz biraz evhamda yapıyorum
Zuve Ebaa bol bol dua edin. Iciniz ferahlar evhamlar gider. Benim yengemin ikiz bebekleri iki kilo bile değildi dogduklarinda çok şükür çok sagliklilar
BurcuSiratas Ebaa çok geçmiş oldun inşallah test sonuçların temiz çıkar. Bu arada bilgilendirdiğin için ayrıca teşekkür ederim benim de başıma geldi sadece bi gece ellerim çok feci kaşındı ben de önemsemedim ama bi daha da kaşınmadı doktoruma danışacağım ben de.
Fida21 MerveKontakay bütün vücudumda kaşıntı oluyor geceleri yatırmıyor diyebilirim doktorum ursactive diye bir ilaç verdi ama kullanmak istemiyorum bebeğe zararı olur bebek anne karnında büyüdüğü için safra kesesine baskı yaptığı için kaşıntı oluyormuş gebe kaldıgımı öğrendiğimde hepatit b taşıyıcısı olduğumu öğrendim dr ondan kaynaklı olduğu Doğumdan sonra herşeyin normalde döneceğini söyledi
MerveKontakay Fida21 doktorunuz verdiyse ihmal etmeyin ilacınızı belki Allah korusun ileri boyuta gider çok çok geçmiş olsun Sağlıkla alın inşallah bebeğinizi