Ebrulice78 3 battaniye 3 polar battaniye aşıya vs götürürken hafif olur diye 2 tanede peluş battaniye aldım 😊
Ght 1 kalin welsoft battaniye aldık eşimin arkadaşı bimdeki nohuttan alma bı tane 2 tane kayınvalidem ördü 2pazen 2 muslin dikecek bı tane de arkadaşım ördü istemeden bı sürü battaniyesi oldu kuzumun ama 3-4. Yeterli olur diye düşünüyorum pandemiden nereye cikcaz sanki😔
Meflug Mediha_ normalde 2 tane yeter de benim annem kayınvalidem kuzenler vs hepsi almış 10tane falan var herhalde🤣
Mahbuss Mediha_ 1 tane nohut 1 tane kalın battaniye 1 tane örgü battaniye 1 tane penye battaniye kundak için
Destina16 3 tane örgü battaniye 2 nohut battaniye 2 yünlü battaniye 3 tane penye battaniyesi var şimdilik çünkü 6 tane teyzem var benim hepsinin de çocukları var hepsini bana saklamislar ayrıca oruyolar. Hala gondericem diyorlar hatta annemde her şeyi ördü ne zaman hangi gün giydiricem.o.kadar kıyafeti bende şaşırdım. Kullanmadıkları mi saklayacağım artık ilk bebebim bu ikinciyi Allah nasip.ederse ona kullanırım olmadı ihtiyacı olan yakınıma vericem. Rabbim korusun bebislerimizi inşallah güle güle giydirmeye nasip.etsin 🤲😊💕
mrs_elisah İki pazen, 1 kalın, 1 alize puffy örgü battaniye, 3 penye, 2 müslin yeterli diye düşünüyorum bakalım :)
Kizimveoglumm Mediha_ ben 10lu hastane seti siparişi verdim onun içinde 1 tane nohut battaniye var bide ablasının var 4 5 tane o yüzden almıycam müslin alıcam sadece 2 yada 3 tane 😇
Xxz Mediha_ 3 pazen 2 tane penye battaneye 3 tane el örgusü 1 tane nohut baytanyesi var. Bu hafta kalın peluş almayı düşünüyorum.sizce fazla mi olur .
Defneninannesi19 Mediha_ ilk bebeğim Ekim de doğdu kışa denk gelmişti bir nohut bir kalın 2 tane De ince battaniye aldım sonradan kusan bir bebek ti ihtiyacım oluyordu çok l nevresim takımı falan da sonradan almak zorunda kalmıştım bazı şeyleri ilk başta 2 tane almak yeterli bebeğe göre değişir bence
Hzl Mediha_ ben kendim 3 tane ordum ama bebeğim yaz ayında olucak ama olsun kış da gelicek lazim olur hatta başka da yapabilirim 😊onun için biseyler yapmayi seviyorum .