Diilekk19 Yasmn05 bilmiyorum ama hala başına gelenler var sanırım en son 20. Haftamda gitmiştim bida gitmedim bende
yasemin333 Fxfx bana da 11. Haftada kız dedi çift çizgi var vajinanın dudakları oluyor iki çizgi dedi.12.haftada gittim çıkıntı gördü bu sefer yine iki çizgi var ama çıkıntı da var dedi emin olamadı 🤷🏻♀️
Fxfx yasemin333 benim çıkıntı varken 2 çizgi gözükmuyordu😅 hatta ben pipi sandım 15 haftalıktı ama Dr nub u gösterip bak burası paralel kız bebeklerde böyle olur dedi.. Yaklaşık 10 gün sonra gittiğimde artık iki çizgi vardı ve bebek kesin kız dedi.. Hem bu tahminlerde hem de ayrıntılıda baya görüntü verdi benim kızım bacakları açıktı hep🤭
diyhomelif Diilekk19 çoğu takipcimin detaylı da cinsiyeti değişmiş erkek olanlar kız, kız olanlar erkek çıkmış valla
Diilekk19 diyhomelif detaylı da bebek arkasını döndü benim önünü dönmedi yürüdüm falan sonra sordum cinsiyeti me diye erkek dedi 5 dakka falan sürdü benim detaylı devlette yaptırmıştım heralde doğrudur diye düşünüyorum
sumce diyhomelif aaa sizi instagramda da takip ediyorum yorumunuzu görünce kısa bi şaşkınlık geçirdim 🤭🤭🤗🌺
Arzu1994 Ben bir kaç gün önce gittim 16 haftamda bir türlü bacak arasını açmadı yarım saat sonra tekrar baktı yine açmadı sonra bir ara bir boşluk görür gibi %70 kız dedi değişir mi sizce o bakma çok verimli bir bakma olmuşmudur
Diilekk19 Arzu1994 canım vallahi bu bebekler değişikler ama bacak arası boş dediyse kızdır galiba çünkü erkek erken belli olur bide doktor önemli
diyhomelif Diilekk19 netse nettir kuzum normal muayenede de çıkar ki çikolata ye yarım saat önce kuzum
Arzu1994 Diilekk19 boş dedi ama çok böyle olaylar duyduğum için kız denilip erkek olan erkek denilip kız olan 😂🙈
MuratveKubra Diilekk19 detaylıda herşey belli olur kuzum ya. Bir de bence doktorun başarısı çocuğun pozisyonu falan çok önemli
Diilekk19 MuratveKubra hayırlısı olsun kuzum takıntılı değilim kız olsun istedim ilk ama erkek diye de hiç üzülmedim Allah ne verirse o 🤗
SMin Diilekk19 biz de hastanede denk gelmiştik. Bizim doktorumuz değilde diğer doktordan çıkan kadının annesi 26.haftaya kadar erkek dediler şimdi kız diyorlar dedi birde her şeyini mavi aldık dedi. Biz orda bir şaşırdık tabi. Ondan dolayı her şeyi unisex almayı düşünüyorum
Diilekk19 SMin ben mavi aldım şansına attık ama yanılma yoktur diye düşündüm o zaman sonuçta doktor dedim ama bana hiç paralel çıkıntı veya tek çıkıntı demedi doktorum 🙄 sadece çıkıntı var dedi ne çıkıntısı artık bilmiyoruz