yaseminyasemin arkadaşlar bebek çantası,beşik için mekan türü yıkanmayan yıkanmaması yazan eşyaları neyle silsek tamamen temizlenir toz pis miktoptan?
Deletedmom382 yaseminyasemin sirkeli su kesinlikle camasir suyu cok zarar veriyo sirkeli su ile silerim ve asla ama asla da kokusu kalmiyo hic bi sekilde
Butterfly9 yaseminyasemin anne bebek çantasını ıslak mendille silip güneşte beklettim. Beşik hiç kirli değilmiş gibi geliyordu ama üretimdeki tozu hep sinmiş arap sabunlu su hazırlayıp bezle sildim içime sindi. Cilde temas etmiyo örtüler zaten yıkanıyor.
yaseminyasemin Zuhal14 ya ben çantayı kolonyalı bezle sildim havalanmaya bıraktım ama temizlenmişmidir diyorum birde kokusu kalıpta bebek kıyafetlerine geçermi diye daha yatağımız gelmedi onudamı öyle silsem zararı olurmu bilemedim
yaseminyasemin Zuhal14 bilmemki ben genel olarak kullanamıyorum yeni olan eşya yada kıyafet , buda bebek için olunca daha bi iyi temizlemek istedim temizlerkende kalıntı olup zararı olmasını istemedim
Edu-35 Zuhal14 ben yıkadım hiçbir sorun olmadı.makinede 30 derecede 30 dakika.daha iyi oldu yaklaşık bir ay bebek kıyafetleri onun içinde bekleyecekti çünkü🤷🏻♀️
Zuhal14 yaseminyasemin haklısın bende bi tek çantayı yıkamadım ne olur ne olmaz diye ama etiketinde yıkama talimatı vardır büyük ihtimal içim Rahat etmez diyorsan ona bak
annisadayi Ben bebek çantasını atmıştım makinaya. Şimdi de atıcam. Deterjan koymadım. Çantaya şöyle bi sirke döktüm kısa programda çevirdim. Tozu gitsin diye
Butterfly9 yaseminyasemin mekan derken çocuk odası mı. Ben oda yapmadım yerleri, dolapları vs silerken de kullanıyorum normalde arap sabunu.
Zuhal14 Edu-35 ben sadece emzik biberon ve göğüs pedi o tarz şeyler koydum hepsi kutulu kıyafetler için valiz yaptım