Turkan2556 Sedabezirkan merhaba canim ben 36+3 hafdalik hamileyim ve Surekli Kasilmalarim var sag tarafda birde belim.cok agriyor iki defa sancim stutdu doktora gitdim acilma yok dedi şimdi kaynamada diyoki suyun gelmeyene kadar hasdaneye gitmek yox bide sancin daha cok olmali ama benim bebeyin kafasida buyuk bide bu gun sabaha kadar uyumadim nerdeyse Bana da cati muayinesi yapilmadi ve ben altdan dikiw olmasindan korkuyorum doktorada konturele gidemiyorum ki belki doktorum seceryan yapacak
ayberen Bende 37 oldum bugün. Doktora gittim nst te hafif sancım çıktı. Heran olabilir dedi. Ama kanala inmiş demedi. Çatı muayenesi de olmayacak sanırım. Normal doğum uygun görünüyor dedi. Bu arada TSH 4.21 kızlar sınıra yakın sizde durumlar ne. Doktorun biri normal biri hafif yüksek diyor. Tedirgin oldum
Turkan2556 Sedabezirkan canim ben gitmek isdiyorumda kaynanam boşuna gitmiyelim ne zaman sancin tutarsa suyun falan gelirse doguma gidersin diyo hatda benim.beneyin kafasi doktor buyuk dedi bekide normal dogramam sezeryan olucam ama hala dokyorumla bilr konuşamadim şimdide vok kotuyum halim yok sanki tansiyonum oynuyor gozlerim kapaniyo
tuuuucee Turkan2556 canım öyle şey mi olur ya niye gitmckmşsn sağlık bu son haftalarda daha çok takip etmen laxım ayy şu bazı anneler kaynanalar herşeye ne kadar çok karışıyor ya🤦🏻♀️Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini🙏 sen sıkma canını içini ferah tut yeter ki sen mutlu et kendini ki bebeğin de mutlu olsun
Turkan2556 tuuuucee cok sagol canim benim inwallah hepimiz saglikla alalim oyle cok isdiyorumki nişan yada suyumun acilmasini artik dogurmak isdiyorum
GizemD Ben de 37+2’deyim kızlar. Oğlum henüz doğum kanalına girmemiş. Çatı muayenesi de henüz olmadım, çarşamba randevum var, belki o zaman yaparlar. Ara ara adet sancısı gibi bir şeyler oluyor. Çok heyecanlıyım. 🤗
Esraetinkaya İyi geceler kızlar 🙋Bende 37+3deyim oğlum pozisyonu almış 😍 çatı muayenesi yapmadı doktor ama hangi haftada yapılıyor acaba 😏
Sedabezirkan Esraetinkaya ben 38 +2 yim hala çatı muayenesi yapmadi dr.ufak ufak sancilarim baslamos dedi sadece nst ye bakarak
Melmus Bugün kontrolüm var kızlar. Inşallah bebegim kanala inmiştir ve gelmesi yakındır.. onu o kadar çok özledim ve merak ediyorum ki Rabbim sağlıkla kucagima/kucamiza almayı nasip eder inşallah. 🙏
HaticeKutlu Of şu Çatı muayenesi hepimizde bi stres😅yıl olmuş 2018 hala parmakla bakıyorlar haha bi cihaz olmalı rahim içini çatıyı gören ya 😂😂