chaos 32 haftalık bebeğin boyunun 47 cm olması normal mi doktor genetik olabilir dedi ama bu haftalarda bu boyda olan bebekleriniz kaç cm doğdu acaba, yenidoğan kıyafetleri olmayacak mı şimdi
inthequeue chaos Bana da doktorum 32. Haftada oo bebeğin de ortalamanın üstünde 43 cm demişti. Ben de eşim de uzun boyluyuz genetik diye düşünüyorum ama sizinki gerçekten uzunmuş. Yenidoğan değil de 0-3 ay kıyafetler ile başlarsınız sanırım
chaos inthequeue Hastane çantamı hazırlamıştım ama ne olur ne olmaz diye bi poşette 0-3 aylık koyayım bi takımda canım doğru diyorsun
Fyyzzynp Selo39 birşey sora bilir miyim kaç santim olduğunu doktor mu söylüyor benim 39 hafta doktor sürekli kilosunu söylüyor ama boyunu hiç söylemedi 😔
YenidenAnneOlmak chaos yeni doğan kıyafetleri küçük oluyor. Her ihtimale karşı 3 aylık da kıyafet alırsınız yanına. Belki de doğuma kadar çok artmaz.
Selo39 Fyyzzynp boyu genelde söylemiyor canım doktorlar, FL uzunluğu ile 7’yi çarpıyorsun çocuğun boyu çıkıyor.. bu şekilde yap canım
kubra2608 Selo39 bu Fl uzunluğu ultrason kağıdında yazıyo mu acaba benimki doktorum da boyu haftasıyla önde gidiyo dedi ama tam olarak kaç cm söylemedi 😏
chaos Defneada 34+4e uyumlu görünüyor benimkide canım 32+2 şu an inşallah 52 cm civarı doğarda olur kıyafetleri