Mervenur_kcbs Minikaile2020-19 hergün 1 yemek kaşığı tahin yiyorum mutlaka marul suyu çok içiyorum meyve çok yiyorum meyve suyu ve hurma üstüne su içiyorum bol süt oluyor bunlar sendede olur inşallah 🤲🏻Ama hurmanın en çok faydasını gördüğümü tahmin ediyorum
Zynbgvn Mervenur_kcbs canım hangi meyveleri yiyorsun? Mesela mandalina filan yiyor musun gaz yapıyor bebeklere diyorlar
SSenas Sağlıkla büyütün inşallah gözünüz aydın😍covid sonuçlarınız hem çıktı mı peki bildiğim kadarıyla 1saat içinde çıkıyor ve kan mı sürüntü mü yaptılar size
Aaaasli ArasisMom Sezeryanda neden oluyor bilmiyorum ama ben daha yeni öğrendim açılman olurken bulantı oluyormuş
Mervenur_kcbs Zynbgvn valla ben hepsini yiyorum maşallah gaz sorunumuz da yok meyve seçmiyorum öyle ne bulursam yiyorum 🙈
Oglakdorukcum Mervenur_kcbs çok şükür sağlıcakla yavruna kabuşmuşssun canım❤️ benim soracağım çocugu aldıktan sonra nıye komple bayılttılar seni
Mervenur_kcbs Oglakdorukcum çok titriyordum ben belden anestezinyan etki yaptı herhalde adeta yatak sallanıyordu doktorum uyuşturttu
snm_ Mervenur_kcbs gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah💕 sordular mı bilmiyorum ama eşimle korona geçirmişiz yazmışsınız. Bu durumu bilmiyormuydunuz yani atlatmışsınız ve farketmemiş misiniz 🥺
damlaaax18 Mervenur_kcbs amaniinnn hayırlısı olsun kuzum allah analı babalı büyütsün bende 15 ekimde normal doğum yaptım allah tüm hamilelere doğuranlara şifa ve sabır versin kolay değil dünyaya çocuk getirmek allah bahtını güzel etsin canım 😍
Mervenur_kcbs damlaaax18 benimde aslında 15 ekim beklenen ama sabırsız kuş hemen sezeryanla geliverdi 🙈