Mervenur_kcbs Cemrenur orayla konuş kabul ederlermi bilmiyorum ama evet ücretli yaptılar 200₺ ydi ama kişi başı mesela bana anneme eşime yaptılar toplam 600₺ ödedik
esrAlp Mervenur_kcbs sağlıkla büyüsün size de geçmiş olsun ama kanama olayı bence kişiden kişiye göre değişiyor benim dependle bile yatağa geçecek kadar kanamam oldu ilk bir hafta sonra da 40 ım çıkana kadar devam etti bunda nasıl olacak bakalım
Mervenur_kcbs ArasMom34 bizde öyle kısa süreli bi sarılık olduk şükür hemen atlattık iyiyiz arada ağrılarım oluyor ama genel anlamda iyiyiz
Zynbgvn Kaç zamandır merak ediyorum postlarda göremiyorum yorumlarda göremiyorum tahmin etmiştim doğurduğunu 😅 Allah hayırlı evlat etsin sağlıkla sıhhatle büyüt evladini insallah. Bende 39+1 im tık yok bekliyoruz bakalım 🙂
Mervenur_kcbs Zynbgvn yaaa teşekkür ederim Allah en kısa zamanda şeninde kucağına almayı nasip eder inşallah 🤲🏻🤲🏻💗
Minikaile2020-19 Mervenur_kcbs Hayırlısı olsun sağlıkla buyutun inşallah benimde dört gun oldu sezeryan olalı beslenmenİze nasıl dikkat Ediyorsunuz sıvı mı Alıyorsunuz acaba
Mervenur_kcbs Minikaile2020-19 hergün 1 yemek kaşığı tahin yiyorum mutlaka marul suyu çok içiyorum meyve çok yiyorum meyve suyu ve hurma üstüne su içiyorum bol süt oluyor bunlar sendede olur inşallah 🤲🏻Ama hurmanın en çok faydasını gördüğümü tahmin ediyorum