Hardcandy Deryayurt ben 20.haftamda tekneden inerken iskeleye dustum, dizim falan baya parçalandı, karnim sıkıştı cok kotu ama 15 dk sonra oglum hareketlendi cok sukur birsey olmadi, sanada olmaz hic endişelenme 🙏😇
Deryayurt Hardcandy işte benim ki daha cok yeni tutunmaya çalışıyor diye cok endişe ettimm inşallah dediğin birşey olmamıştır çok sağol canım
Deryayurt Babymmm çok sağol canım öyle korktum ki bide öyle çok yatıp dinlenemiyorum 2 bucuk yaşında oğlum var onlada ilgileniyorum 1 aydır bezi bırakmıştık sürekli tuvalete getir götür. Dinlebildiğim kadar dinlecem artık rabbim korusyn inşallah
Babymmm Deryayurt aynı ben oğlumda 28 aylık ve sürekli vc bunaldım stresten Allah yardımcımız olsun canım
Betul124 Deryayurt geçmiş olsun ama birşey olmaz çünkü ben 4 haftalıkken karnımın üstüne düştüm çok kötü hatta karnımın bir bölgesi bile morarmıştı ama şükür bir şey olmuyor Allah onu koruyor 😊☺️şimdi 25 haftalığız
Deryayurt Betul124 yaa öyle mi çok sağol içim ferahladı valla böyle okuyunca allah razı olsun sağlıkla kucağına al inşallah 🤲