Deryayurt Gulsen4224 inşallah canım çok sağoll dinlenebildiğim kadar dinlenicem rabbim korusun bebeğimi 🤲😞
Deletedmom382 Deryayurt o zaman bi acile falan gidin bence nolur nolmaz en azindan nobetci hekim vardir kadin dogumlardan da her gece bir hekim nobette kalir en azindan yardimci olurlar
Deryayurt Deletedmom382 eşimin gelmesini beklemek zorundayım 2 buçuk yaşında oğlum var bide ilçede oturuyoruz devlet hastanesi acilde kadın dogum yok burda daha önce bi düşüğüm var onun için bile şehire gittim geldim hep. Takip edicrm bakalım agrım kanamam falan olursa eşime arıcam mecbur izin alıp gelsin inşallah bişey olmaz dua edin nolur 🤲🤲
MiniKaya Deryayurt canm bende 7yi haftamda popomun üstüne düşmüştüm kanaman falan olmazsa korkma bol bol dinlen bikaç gün kendini yorma
Xxz Deryayurt kanaman yoksa bişey olmaz canim. Ben 7 a Haftalıkken pencereden koltuğa uçtum 🤭🤭😀insan çok korkuyor ama yat soluna dinlen bir süre için rahat etsin
Deryayurt Xxz çok şükür şuanlık kanamam yok canım inşallah olmaz da dinlenmeye çalışıyorum yapabildiğim kadar
mrs_elisah Bence en yakın kadın doğum acile git. daha çok yeni 5 haftalık tutunmaya çalışıyor sana. İhmal etme nolur nolmaz git bence canım. Devlette yoksa özelde bi kadın doğum acile git.
Deryayurt mrs_elisah keseyi pazartesi günü görmüştüm daha 😏 eşim sağolsun çok soğukkanlıdır işi şuan çok yoğunmuş bişey olursa geldiğinde gidermişiz bende 2 bucuj yaşında oğlum var gidemiyorun tek başıma şuan dua ediyorum sadece bişey olmasın diye 😏😏
Babymmm Deryayurt canım çok geçmiş olsun agrı sızı yoksa korkma için rahat etmesi için gidebiliyosan dr git bende oğluma hamileyken düşmüştüm karda kaymıştım çok kötü ama şükür ki bebeğe bişey olmadı ama beynim canım da çok acıdı kalbimde tüm gün kendime gelememiştim seni çok i anlıyorum
Deryayurt Babymmm çok sağol canım öyle korktum ki bide öyle çok yatıp dinlenemiyorum 2 bucuk yaşında oğlum var onlada ilgileniyorum 1 aydır bezi bırakmıştık sürekli tuvalete getir götür. Dinlebildiğim kadar dinlecem artık rabbim korusyn inşallah