Sumic Sare34 hahaha biz hamileler ilginç şeyleri yemek istiyoruz :) tütüne yatkınlık demir eksikliğinden olabiliyor diye duymuştum komşumun cocuguda sigarayi yemek istiyordu öyle bir teşhis konulmuştu ilginç hahah :)
Sare34 Sumic aa gerçekten mi, benim demir eksikiliğim resmen yerlerde ve serumla damardan kan ilacı alıyorum o derece az bilmiyodum😐
3evlat_kokusu Sumic Hayvan eti, köfte, kıyma, dolma, hamur işi sogan sarimsak 4 ay bitti hepsine de bayilirim hele dolmaya inşallah geçer😬😬
Sumic 3evlat_kokusu sanırım en sevdiğimiz şeylerden tiksiniyoruz :) bende kokulu tuvalet kağıdıyla nasıl ters düştüm anlamadım ahaha
Seda8308 Sumic Şu dönemde herşey kokuyor bana yumuşatıcı, kokulu tuvaket kağıdı, saçımdaki şampuan kokusu🤢
sherlock_anne Sumic ense görmekten tiksindim ben. Bi insanın ensesini gördüğümde veya alnında ter gördüğümde kusuyordum direk. Neden bilmiyorum ama aşırı iğrenç geliyordu. Sonra enseye bakma tiki kaldı bende, sadece bembeyaz tenli insanlara bakabiliyorum 😂 aşırı saçma ama hamile kalana kadar yoktu. İkinci bebeğimde hiçbişeyden tiksinmedim 🥰
KardelenYB Sumic kolonya dan tiksinmiştim hemde çok fazla süren biri oldu mu kızıyordum sinirleniyordum birde tavuktan yiyemiyordum 😩düzeldi çok şükür 😂
Sumic KardelenYB corona dönemine denk geldiyse kolonya normal tüm dünya kolonya kokuyor tiksinmemek elde değil :)
Edanur_140 KardelenYB limonu hic sevmezdim hamileligim den dolayi limonu cok sevmistim mandalina gibi yedim ama sarimsak tan cok tiksindimm😂
Merinosunannesii Sumic yaprak sarması🤢🤢normalde kendimi bildim bileli oturur Bi tencereyi yerdim sabah aksam bıkmadan ama şimdi göresim yok aklıma gelince bile midem bulanıyor
Zeyzey41 Merinosunannesii şuanda bende oleyım en cok sevdiğimiz şeyden tiksindm 4 bucuk aydayım hala daha tiksiniyorumm
Merinosunannesii Sumic birde sigara yıllardır içiyorum hamileliğimi öğrendim tiksindim bu cok iyi oldu 😂
61Aysen Sumic trabzon akcabatliyim ve tahmin edersknki akçaabat koftesini cok severim hergn olsa her ogun yerim yani bikmam.Ama gel görki hamilelikte kokusundan nfret ettim adini diyince kokusu burnuma geliyo midme bulaniyo inş doğum yapınca bu durum geçer 🤲
Ahmtrknycl 61Aysen demekki sevdiğimiz şeylerden tiksiniyoruz bende patates kızartmasından tiksinmeye basladım 🤮🥺
Asyakuzusu Sumic Sumic İlk haftalarda öyle böyle soğan, sarımsak yedimki. Şimdi ise çok bu ikisinden tiksiniyorum🤢
Sumic Asyakuzusu neyi cok yersek ondan tiksiniyoruz bazende bende bu sıralar çekirdekten soğudum her akşam yerdim oysa ki :(
Sumic Eeliff_ hahahaha geçen bende çekirdeği kulağımın dibinde çitliyor diye delirdim yalnız olmadıgıma sevindim :)
ENilay Sumic aslında kokulu tuvalet kağıdından tiksinmeniz isabet olmuş. Ben de cok seviyorum ve kullanıyordum fakat vajinal ph ı bozduğu için bakteriel enfeksiyonlara yatkınlığı artırıyormuş. Çok önerilmiyor. Hem de gebelik döneminde zaten biraz tehlike altındayız bu anlamda.
sherlock_anne Sumic inanılmaz kötü bişeydi ya. Otobuste giderken öndeki kişinin ensesini gördüğüm an kusuyordum. Niyeyse bana bi pislik ter gibi şeyler çağrıştırıyordu. Hamilelik öncesi hiç öyle bişey olmamıştı