Msltms Sumic ben ilk 3 ay hiç çay içememiştim 🙈 kahvaltı falan yapamıyodum ayran içiyordum yemek yiyodum kahvaltı yerine 🤷🏻♀️🤣
Skran Sumic soğan ve sarımsak ilk günden beli ve şuan 34+3 hala aşırı tıksınıyorum ısnlah dogumdan sonra da böyle olmaz🙄 ama bır aydır cif krem ve diş macunu delısıyım resmen yememek ıcın zor tutuyorum deli bişe 😋😋
Hulyakirici Msltms Ben denizden babam çıksa yerdim balık hele hergun olsa yerdim ilk 3 ay zorla azcık yiyebiliyordum evde pişerse hiç yiyemiyordum çok üzülmüştüm ama şimdi geçtive yiyebiliyorum çok mutluyum çünki bebeğimin buna ihtiyacı var 😊
Makbule7995 Msltms kesinlikle bende çaydan tiksinmiştim kahvaltı hazırlamak midemi bulandırıyordu ve mangaldan tiksinmiştim 😂
Humaninannesi20 Coronanın ambleminden tiksinmiştim bulantı döneminde 😂 Görünce salçalı soğan kokusu burnuma geliyordu öğürüyordum 😂
Dogaa Dilara8228 ayyyy bende öyle hemde nasıl.. İlk basından beri ne yumurta görmeye ne de kokusuna tahammülüm yok kek pasta falan da yiyemiyorum içerisinde yumurta var die. İnsallah doğumdan sonra böyle olmaz 🙏😂
Humaninannesi20 Sumic Eşimi unuttum bak 😄 Yanağımdan öpünce bile içim kalkıyordu annesine şikayet etti beni ana bu kadının benden midesi bulanıyor diye o da demesin mi benim de babandan bulanmıştı normal diye 13.haftaya kadar trip attı durdu garibim 😂
Sare34 Sumic ev terliklerinden, diş macunundan, kayınpederim çay içince ondan tiksiniyodum 🙄 tavuk ve et’tende 😅 ama sigara tütünü kokusu bana çok güzel geliyor şuan yiyesim geliyo sadece tütünü 😅😅😐
Sumic Sare34 hahaha biz hamileler ilginç şeyleri yemek istiyoruz :) tütüne yatkınlık demir eksikliğinden olabiliyor diye duymuştum komşumun cocuguda sigarayi yemek istiyordu öyle bir teşhis konulmuştu ilginç hahah :)
Mcijzem Kalvaltıyı cok seven bırıydım simdi 3 aydır kalvaltı yıyemıyorum ve Köy peyniri,biber salçasıve oda parfumu hala tiksiniyorum soganda vardı ama su ara gecti 😊
Sumic yavrukelebekk onu çok söylüyorlar :( birinden rica edin biraz sirkeli karbonatlı suyla tamamen temizlesin içinede bir cay tabagı kahve koysun buzdolabının havası değişir belki sizede o kadar şey gelmez :(
Hakanrabia yavrukelebekk ben de aynı şekilde açamadım beş ay geçmedi şu an yedi deyim hala arada koku geliyor burnuma ne yaptımsa gitmedi o kendi kokusu bende burnunu kapatıp alacağımı alıyordum hızlıca 🙈😊