melegegebe Nurrrrrrg insaAllah canim benim aminnnn insaAllah 🤲🥺 Nurrrrrrg insaAllah canim sagol 🥺🤲 Zeleno insaAllah canim amin 🥺🤲 Allah razı olsun hepinizden Rabbim sizlere dertler vermesin insaAllah ettiginiz duaların karşılığını Rabbim versin insaAllah 🥺🤲♥️
melegegebe merve90 cok gecmis olsun masaAllah suan haftaniz da guzel uzulmeyin Allahim dayanma gücü versin bebeginize size 🤲♥️
Tubaa00 melegegebe Allah zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏼💕 25 gün önce erken doğum yaptım bende 29+5 di doğduğunda oğlum küvözde şuan, seni çok iyi anlıyorum 🌸
melegegebe Tubaa00 cok zor bir süreç iyi mi kötü mü olacak nasil llacak bilememek zor 🥺 Allahim hepsine sifa versn umarim siz de alirisiniz biran evvel kucaginiza . Saglik durumu nasıl şuan
Tubaa00 melegegebe herşey olması gerektiği gibi diyorlar aradığımda, birkaç saat sonra görmeye gidicem cuma günleri görebiliyorum sadece merak ediyorum bende
Dmttthemum melegegebe ben de kanamayla hastanede yatıyorum şu an 28 hafta siz nasıl oldunuz kanamalar durdu mu