melegegebe 2 gundur hastanedeym dun aksam kanamam azalmisti gece 4 gibi tekrar basladi baya geldi suan da gelmeye devam ediyor . Doktorum doğumdan söz ediyor kesilmesi lazim kanamanin diyor ama kesilip ayni gun birkax saate geri basliyor ne yapacagimi bilmiyorum bebekte sorun yok acilma yok kisalma yok suyu yerinde . Tek problemimiz kanama . Lutfen bol dua eder misiniz su mubarek cuma hurmetine belki birinizin edeceği dua kabul olur ne yapcam bilemiyorum Allahim şifalar versin bütün erken doğum riski olan gebelere ve bebeklere ,🥺🤲☹️
Ebrugur2019 melegegebe Allah yar ve yardımcınız olsun evladınızı da zamanın da kucağınıza almanızı nasip etsin inş 🙏
SusamsMother melegegebe Allah yardımcınız olsun. İnşallah sağlıkla ve zamanında alırsınız bebeğinizi kucağınıza 🤲🏻
merve90 Rabbim bebeğinizi zamnında kucağınıza almayı nasip etsin cnm bende 25.haftadan beri yatıyorum çok zor
merve90 melegegebe rahimim incelmiş. Kızım 2 yaşında sürekli kucağımda oyüzden olmuş cnm 34 haftalık oldum şükür
Krbltesma Rabbim yardımcın olsun 🤲🏻 Sağsalim vaktiyle saatiyle kucağına al inşallah içinde bulunduğun sıkıntılı durumdan rabbim hayırlısıyla kurtarsın 🤲🏻 Sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🏻
melegegebe Krbltesma Allah razi olsun canim benim insaAllah insaAllahhh 🤲🤲♥️ babymomyy Allah razi olsun kuzum🤲
melegegebe Nurrrrrrg insaAllah canim benim aminnnn insaAllah 🤲🥺 Nurrrrrrg insaAllah canim sagol 🥺🤲 Zeleno insaAllah canim amin 🥺🤲 Allah razı olsun hepinizden Rabbim sizlere dertler vermesin insaAllah ettiginiz duaların karşılığını Rabbim versin insaAllah 🥺🤲♥️
melegegebe merve90 cok gecmis olsun masaAllah suan haftaniz da guzel uzulmeyin Allahim dayanma gücü versin bebeginize size 🤲♥️