Yesim65 Merhaba arkadaşlar iyi geceler kestaneyi zaten çok seviyorum bu akşamdan beri eşimin aramadığı yer kalmadı Bahçelievler den Beylikdüzü’ne kadar araştırdık yok yok nerde satıldığını bilen var mı🤔😔☺️☺️
turansmom1 Yesim65 sabaha kadar dayanabilirsen büyük aktar gibi yerleremi baksan ben gecen iki aktardada görmustüm maltepede ama bahcelievlerde bilemem🤷♀️
Cigdembakar Yesim65 canm ben sefaköydeyim dün armoniparkın ordaki ışıklarda satılıyordu eşin balabilr murlaka vardır
Yesim65 Mucizemmm07 çok teşekkür ederim ☺️ size eşim baksın bulamazsak olur inanın söylemeniz yeter allah razı olsun senden
Serpil34 Canım şuan bulup yiyemediğin için avucunu yala eşin buluncada yarın yersin Biyerin şişer sonra
Janjan Yesim65 ben Erzurum’da yaşıyorum buraya kış geldi bile dışarı çıkınca bakayım eger varsa gönderirim size inşallah
Yesim65 Janjan çok güzel yüreğiniz var hepinizin de çok Teşekkür ederim bu gece gidip Eminönü’nden yedim kızlar çok pahalı anlatamam MSN organik diye bi site buldum ordan sipariş verdik ayrıca bakalım 🤔 çok sağolun
mercimeginanne Yesim65 pazara baksaydı eşiniz kocaeli de pazarda satılmaya başlamış en azından evde kendiniz pişirirsiniz