Arkadaşlar amcamın kızına doktor bu ilacı vermiş hamilelik istiyo da biraz araştırmış yan etkileri falan varmış kullanan yan etkisini yaşayan yada memnun kalan var mı bize biraz tecrübeleriniz hakkında bilgi verir misiniz

klomen yumurtlamayı arttırıcı bir ilaç bununla hamile kalan çok neden yan etkisi olsunki

SibelSametMede bi arkadaşımda 1.5 yıldır tedavi görüyordu olmadı sonra doktorunu değiştirdi doktoru bu ilacı vermiş ilacı almaya başladığı ayda vücudunda mikrop çok yüksek çıktığı için bir sürü ilaç ve iğne almak zorunda kaldı ona rağmen Rabbim nasip etti hamile şu anda Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah amcanızın kızı da kalır 🙏

SibelSametMede canim benim belki bazı bunyelere yan etkisi olmuş olabilir ama klomen le bir çok kişi hamile kalıyor hamileliği kolaylaştırıyor bence kullanmalı ben bi ara gunde 4 defa kullanmistim doktor önermişti hiç bir yann etkisini gormedim 😊 Allahım insallah nasip eder 🙏

SibelSametMede ben klomenle hamile kaldim hicbir yan etkisini gormedim. Bunyeden bunyeye degisen bir seydir bu ama prospektuslerde ilac firmalari en ufak sey icin bile uyarir insanlari daha sonradan beklenmedik bir etki oldugunda uyarmadiniz deyip dava vs acilmasin diye. Yumurta gelisimini artiran bir ilactir. 3 aylik kullanim sunar ben 3. Ayinda hamile kaldim. Ve iyi ki kullanmisim diyorum cunku hic umudum yoktu.

Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar sizin bilgi vermeniz inanın bizim araştırmamızdan daha iyi oldu 👍🏻