Cemrenur kuzum yanlış anlamada doktoruna bunu bir baktırsan daha iyi olabilir aslında boyle böyle acı çekiyorum ilişki sırasında normal doğumum riskli olabilir mi diye🤷‍♀️

turansmom1 hayır tabiki yanlış anlamam.🥰 sordum boyun uzun sanki normal yaparsın diyor anlamadim ben boyla onun ne alakası var?

Cemrenur harbiden bunun boyla ne alakası var? Hani burda bir kac yorumda gördüm boyum kısa doktorum normal doğum yapamazsın dedi diyede neden bilmiyorum. Seninki sonuçta böyle birsey değil başka bir doktoramı söylesen acaba sezeryan düşünmeden önce tabiki Rabbim nasıl istiyorsa öyle olsun ama ben zorunda kalmasam kesinlikle normal olmasını isterdim kendi doğumumun. Bence sende tekrar bir danış istersen başka doktora istersen kendi doktoruna detaylıca anlat anlamamiş olabilir🤔

Cemrenur merhaba ben hem normal hem sezeryan oldum oglusum suan 8 gunluk teyzesi 🥰
        13 saat normal dogum sancisi cektim gelmek bilmedi cadi kiizm ve 55 cm idi boy normal doguma asla engel degil
        sezeryan ise cok daha guzeldi 4 saat yattim sadece snr bi daha oturmadim bol bol yuuyus usutmucen ama tabi o 4 saat biraz zor rahim toparlansin diye ilac veriyorlar beline igneyi vururken hissetmiyorsun sontayi hissetmiy@orsun cikarken felan
        bana deseler sezeryn mi normal mi sezeryan tabiki cok daha rahattim

Merhaba. Ben sezeryn oldum 1 eylulde. Bas ağrısı, bel agrisi hic yasamadim. Bol su ic dediler sezeryn sonrası. Surekli su ictim. Zaten sonda oluyor… 6saat sonra da yürüttüler. Saat basi kalk yürü dediler. Sadece ilk gece az agrim oldu. Onda da zaten hemen gelip agri kesici yapiyorlar. Yani dayanilmayacak bir agrisi yok bencr.

Cemrenur bir arkadaş post açmıştı çatısında kemik olduğu için normal doğumun riskli olacağını söylemiş doktoru. Bence riske atmayın ve başka doktorlara görünün derim😊

zezeyyy evet bende de aynen öyle bir kemik var ve ilişki olamıyor bile bazen. İnanılmaz can yakıyor çünkü 🙁

Fatovebebegi oyyy sağlıkla büyüsün 😇😇 teşekkür ederim canım benim sanırım bende sezeryan olacağım riske atıp saatlerce sancı çekip sezeryana girmek ayrı korkutuyor 🌸

Ben senin yerinde olsam değiştirim doktoru. Bunun usulü var yani son haftalarda çatı muayenesi yapılır uygun mu değil mi diye bakılır şimdiden belirlemek doğru değil ki normal dersin son hafta Bi şey olur sezeryan olursun bunları sende bilemezsiniz doktora bence başka doktora daha git bana mantıklı gelmedi..

mvdlrnr hayır aslında çok memnunum. Son haftalarda haftada bir cagiriyormus ve mesafe çok hastaneyle ev arası 2 3 saat. Bu yüzden sezeryan olmak istiyorsan direk gün alalım gidip gelme boşuna dedi iyiligim için yani. Ve normalden korktuğumu da biliyor. Çatı muayenesi icin de erken olduğunu söyledi en erken 36 da yapabilirim dedi. 😔 böyle arada kaldım ama sanırım çatı muayenesi olmadan sezeryan isteyeceğim malesef😔

Cemrenur yani ilk gece neyse ama sonrasında artık zevk alıyo olunması lazım ilişkide acı çekmek çok anlamsız sizin sağlık sıkıntınız olabilir bence bi dontora görünün… sezeryan içinde şunu söyleyebilirim ikinci gebeliğim ve bundada yüne sezeryan yaparım çok daha güzel👍

Aslii hayır sağlık sıkıntım yok şükür. Benim gibi çok anne var burada acı çeken, bu yüzden çekinen. Yapıyla alakalı sanırım.. Bende sanırım sezeryan olacağım teşekkür ederim 🌸

Cemrenur ben normal istiyordum bunu 8 haftalık hamileyken doktoruma bile söyledim oda benimle aynı fikirdeydi ama 32 haftalık hamileyim 2 haftadır bebek makat gelişi dönmezse bende sezaryan🤷‍♀️ Nasıl doğacağına bebek karar veriyomuş meğer ama senin için en hayırlısı olsun inşallah 🌸🙂

Cemrenur ben doktorunuzu beğenmedim doğum planı olmaz her doğum normal olarak hesaplanır aksilik gerekli olursa sezeryan yapılır. Sizin ki haftalar öncesinde sezaryene teşvik ediyor resmen keyfi sezaryene karşıyım anneyi bu şekilde yönlendirmek doğru değil normalde çatı muayenesi ilk.aylarda yapılıyor dünya standartları.bu. şekilde ama bizim.ulkemizde kadınlar çatı muayenesinin bebeğe zarar verip düşüreceği görüşünde olduğundan son aylarda yapılıyor (doktor dedi ) sizin ki de bakıp değerlendirebilirdi eğer gerçekten doğuma engel.birsey var ise bak.durum bu diyebilirdi