seydaau Boncukgiller003 aslında 5. Ayda bile anlamıyorlardı dar elbise giyince anlıyorlardı avm de x ray cihazından geçmeyince anlamıyorlardı hamileyim diyodum anca 😂 artık dar elbise giyyorum insanlar anlasın diye
Sahika8989 Ilk hamilelikte benim 10 haftalikken kocamandi karnim bildigin futbol topu gibiydi simdi Ikinciye hamileyim 23 haftaligiz ve oglumdaki gibi dgl insallahda cikmaz o kada rkocaman olmaz yani
Zdgnsym93 Pinar-34 o haftalarda gaz oluyor çok normal benim de öyle olmuştu. Belki de iç karniniz dardir. Ben şu an 18+4 oldum daha yeni ufak ufak belli olmaya başladı:)
Sahika8989 Boncukgiller003 şimdiki inşallah kocaman olmaz çünkü aralarında 11 ay var. Korkuyorum dikişlerime birşey olacak die 😂 kızım sudanlık küçük ama oğlan ilk baştan beri kocamandı 😂 çok teşekkür ederiz teyzesi
Attent Boncukgiller003 valla 17 +3 benim hala hiç karnim yok bende merak ediyorum acaba ne zman çıkar
er_aysenur Boncukgiller003 Benim 6.ayımdan sonra belli olmaya başladı canım kişiden kişiye değişir ama
srpgnr 15.haftaya gireceğim karnım 3 haftadan beri belli gaz gibiydi ama ortada top gibi bir şey var belli sanırım benimde iç karnım hiç yok
Seva_sevaaaa Boncukgiller003 bende 13 haftalığım ultrasonda görmesem orda bebek olduğuna inanmıyorum o derecede düz bide başlarda bulantım çok oldu 5 kilo zayıfladım onunda etkisi olmuş ola bilir 😥
Boncukgiller003 2cocuk1kediannesi iyide 4 haftalık bebek daha susam tanesi büyüklüğünde. Belli olmaz ki 🙄
2cocuk1kediannesi Boncukgiller003 gaz ve hamilelik hormonları sebebiyle karın şişmeye başlıyor. Sadece Bebeğin boyutu kadar şişmiyor zaten 40 hafta boyunca bu böyle. Tutupta bunun için yorum yapmanızda cidden komik oldu.