gulumse0611 Twinsmomm01 iğnenin etkisi 4 hafta kadar o yüzden tekrarlanıyor o süreçte sürfaktan üretimini arttırıyor vücutta bnde 33 te oldum sadece aynı anda iki doz. Daha 33+4 üm tabi
gulumse0611 Mervella34 geçmiş oldun inşallah biran önce çıkarlar 🤲🏻 Sağlıkla evinize gidersniz kaç kilo doğdular acaba aslında haftanız iyiymiş ikizlere göre 😌
Mucizemsinseenn Mervella34 kaçar kilo doğdular canım sırf kilosu için alıyorlar mı küvöze yaa benim kızlarım da zayıf 😔 masallah senin haftan da iyiymiş yani
Safie Astadavistabeybi doğum yaptınız mı benim de previa var 2 haftadır hastanede yatıyorum kanama oluyor sürekli 34+6 olduk siz kaç haftaliksiniz
Astadavistabeybi Safie 28.hafadayım daha doğum yapmadım doktorum ilaçlarla da olsa biraz daha ilerlesin istiyorkanama tekrarlarsa doğuma alacak
Twinsmomm01 melegegebe rahim ağzım kısalıyodu birde nstde sancı çıkıyodu ama ben hiç hissetmiyodum 🤦🏻♀️
gulumse0611 Twinsmomm01 inşallah daha dururlar 🤲🏻 Biraz geç yaptı iğneyi sorun görmeyincr ama normaldede 33 34 müş etki süresinden dolayı biraz ataştrdmda faydası oluyomuş ya epey
Twinsmomm01 gulumse0611 zaten 34. Haftalarda ciğerleri gelişmiş oluyodur heralde çoğunlukla yanlışmı biliyorum acaba
ikizannesi2985 Twinsmomm01 ben de27 de 4 doz vuruldum erken doğum riskine karşı. Ayda 1 defa vuruluyormuş. Eğer gerek olursa bir dahaki ay da vurucaz dedi doktorum bana
Twinsmomm01 ikizannesi2985 bana hiçbişey anlatmadı bu konuda ama 34 haftayı görelim dedi sadece 🤦🏻♀️
gulumse0611 Twinsmomm01 yok tamamen gelişimini tamamlaması 37 bitimi en geç ciğerler gelişirmiş o yüzden zaten küvezde kalıyolar erken olunca solunum skıntısı başta oluyo iğneyle küvezde kalma süreleri azalıyomuş sürfaktan üretimine yardmcı oluyo iğne o yüzden 🤗
ikizannesi2985 Twinsmomm01 bana da aynı şeyi dedi. İlk hedefimiz 32, sonra 34 dedi. Ama 34 ü görürsek rahatlıcaz dedi, bakalım. İnşallah 4 hafta daha dayanır miniklerim🙁
Safie Astadavistabeybi bende aynı durumdayim dün kanama tekrar oldu işte şimdi azaldı bekliyorz ama ilaç vermiyorlar