Nurselii 35ebrar35 28 hafta da bana 1 kilo demişti doktorum haftasıyla uyumlu siz emin misiniz acaba yadan önden mi gidiyor gelişimi
35ebrar35 2020ARALIK 30 dan sonra cok cabuk aliyolar canm birde ilaclariji duzenli kullan ve ozellikle balik et bulgur pilavi ve kasar peynir tuket
Asaf-Aras Bende 2 hafta önce gittim 30 haftlikdim 2,13grm dedi doktr ,hatta bebeğim 1,2 hafta önde gidiyor dedi sizce de öylemi kızlar,şuan da bilmiyorum kaç kilo olmuş.
35ebrar35 Nurselii onden gitmiyor canm eminim kizimda riskli erken dogum yaptim 2 kilo 200 gram dogmustu zorla aldirttik kilo 43 santik dogdu 7 aylik ama gel bana sor ogunleri cok zor gecirdim simdi oglumda hersey guzel gidiyormus bnde kilo cok almadm bebek almıs erkek bwbekler kizlara gore iri gidiyor diyolar
Nurselii Haftasıyla uyumlu olsun sağlıklı olsun bebişlerimiz önemi yok tabi ki ama bazen çok fark edince bizde mi sorun var düşünmüyor degilim🤣🙈
MihrAsk Bende 28. Haftada muayene olmuştum ve 1250 kg dedi doktorumuz, haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi