Dilara1503 Symatlsk 22 haftalık olduk çok şükür iyiz kuyruk sokumu ve bel ağrısı oluyor bazen öyle gelip geçiyor günler oğluşuma sağlıkla kavuşmayı bekliyorum Allah’ın izniyle 🤲🌼🤗
Bebek-geliyor Symatlsk 22 haftadan selamlar💃 Plasenta ve bebeğin önde olması ve rahim ağzında kısalık var. Sürekli yatmam gerekiyor benimle aynı durumda olan var mı acaba çok ağrılarım oluyor🤷♀️
Jdiebsh Bol bel agrili geciyo karnimda iyice belli oldu elbise sezonunu actik 😂☺💃bu aralarda bi istah istah sorma ne olursa yiyorum 24+3 um 3 kilo aldim ama daha cok alirim gibime geliyo 😂😂🙈
edakyconal07 Jdiebsh bende aynı durumda şu andaki bel ağrılarım tarifsiz21+3 şimdiden böyleyse diğer ayları dusunemiyirum
MujdeAzra Çabuk yorulma halsizlik istahh 21+3 ☺️ tetenoz aşısı ve kol agrisi günlerimiz geciyor ayrıntılı ultrasonumuzuda yaptrdk çok şükür
mrs_elisah 24+1 im bel ağrım oluyor ara ara ve çok halsizim bugünlerde. dün 2. tetanozumu oldum toplam 6 kilo almışım çok almışım erkenden ya :(
mrs_elisah bebişleriniz kaç gram kızlar biliyor musunuz? Bu haftasonu gidip öğreneceğim bende inşallah
askvehuzurum mrs_elisah ben az önce acilden geldim sancılarım var diye 24+0 haftalık bebek ters dönmüş 700 gram
kubrayylmz Şu zamana kadar iyidide 21 haftalık olduk düşük tehlikesi çıktı bi anda aşagıda baya bebegim hep yatıyorum agrışarm oluyor 2 kilo aldm
Zynpasln Bebek-geliyor bende de plasenta Pravia var eşi assagiydaymis, sürekli yatıyorum, progestan kullanıyorum şimdi
Bebek-geliyor mrs_elisah kaçıncı haftanız ? Ben gebelik başından beri progestan kullanıyorum sabah akşam. 8 kere de proluton iğne oldum.
nazirella Bende 23 haftalığım . 3 kilo aldım bu zamana kadar 21+4 ken 530 gr.dı 10 gün sonra kontrolüm var bakalım 😊 bel agrım var kaburgam cok batıyor cok hareket etmete başladı maşalah cok güzel duygular . Herkes sağlıkla kucagına alsın bebişini 🙏🏻
mrs_elisah Bebek-geliyor 24+1 im canım 2 hafta kullandım ilacım bitti bu haftasonu doktoruma gideceğim inşallah. Ama ben hiç yatmadım hala da yatamıyorum hep iş yapıyorum rahat batıyor banada :)
Bebek-geliyor mrs_elisah ama dikkat etmeniz lazım bana lavabo harici kalkma ayakta kalma hep yat dedi.
Gngr_33 Benimde 21+6 ultrasonda 1 hafta büyük görünüyor kasık ağrısı ve mide yanması sürekli yaşıyorum 4 kilo aldım
Gulsumbozkurt 23+1 iki hafta önce 450 gram dı oğluşum 5 Kasım’da şeker yüklemesi yapılacak üç kilo aldım şimdilik ama sadece uyku problemi yaşıyorum varmı gece uyku problemi yasayan
MerveKzy Gulsumbozkurt Geceler tuvalet de geçiyor gündüzleri sırt ağrım bitmiyor🤦🏼♀️ Bizde 24 haftalık olduk oğlumla doktorum ayda 1 kilo alabilirsin fazla almamaya dikkat edicez dedi 5 kasımda kontrolümüz var bakalım kaç kg olmuşuz
Symatlsk Allahım kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin bu yaşadığımız zorluklu güzellikler bize bebeğimizi güzelce kucağımıza aldığımızda çok şükür demeyi nasip etsin hepimize dua ediyorum hiç birinizi tanımıyorum ama dualarım size gitsin ❤️
MerveKzy Symatlsk Amin cümlemize inşallah biran önce aylar su gibi akıp geçsinde sağlıkla kavuşalım bebeklerimize🤲🏻