Sevimlianne Arkadaşlarrr 35+2 haftalık hamileyim afedersinz ama 3 gündür geçmeyen ishalim var . Ne iyi gelir , neden olabilir acaba
Sevdiss_17 Sevimlianne ayy bende 35+1 im inan artik tuvalette yaticam ya bu nasil biseydir boyle istahim falam kesildi kanim cekiliyor resmen muz patates yogurt corbasi seftali lifli seyelr tuketmeye calisiyorum ama o agri beni mahfediyor 😖
Ysmnatl Sevimlianne bnde 34. Haftamdayim benim on gündür geçmiyo dün doktoruma sordum normal bu haftalarda günde dört beş defa çıkarsan ishal sayılır daha azsa sıkıntı yok dedi
Mirazannesi Sevimlianne doktorum bana ishal olursan doğumun yaklaştığı belirtisi demişti siz dikkat edin belki yediğiniz bişeyde yapmış olabilir
Glsmuyrr 36 haftalığız benimde bi kaç gündür böyle geçmek bilmedi 🤷🏻♀️ bekleyim bende burda bakalım yaşayanlar varmı nedendir 🤷🏻♀️
Sevimlianne Sevdiss_17 Minikfilinannesi Glsmuyrr yaaa anlamadımm nedendirr yaa . Hepimizinde haftaları yakın yaaa 🤦🏻♀️
Minikfilinannesi O haftada benim de oldu. Ne yaptıysam geçirememiştim. Tahlil yaptırdı doktorum ve temiz çıktı. doktorunuza danışın bence
Sevimlianne Minikfilinannesi ee sonra nasıl geçtii 🙄 doktor ilaç falan mı verdi yoksaa kendiliğinden mi geçtii . Randevum 1 hafta sonraa .. doktorum da 2 saatlik uzaklıkta 🤦🏻♀️
Sevdiss_17 Sevimlianne ya ben kan ilacindan suphelendim ama artik gucum kalmadi ya o agri ile kosma tum vucudum bosaliyor evet acaba bu haftalarda bi degisim mi oluyor acba cunku cogumuz 35 haftaligiz ve ishaliz
Minikfilinannesi Sevimlianne kendiliğinden geçti. Biraz klasik yöntemleri uygulayın doktora danışma veya gitme şansınız yoksa. Haşlanmış patates, pirinç lapa, yoğurt, kefir vs. Sıcak tutun kendinizi belki üşütüyorsunuzdır, bilmiyorum 🤷🏻♀️
Sevimlianne Ysmnatl hayırlı evlatlar olsunlar 🙏🏻 Sağlıkla kucağımızaa almak nasip olur inşallah ♥️ Sanırım bu haftalarda bide erkek çocuklarında oluyor 🤦🏻♀️
Sevimlianne Ysmnatl Normal herhaldee .. Rahatsız oluyorum artık yaa .. aniden basan o sancıı beni sinir edior 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Bebeğimi etkiler mi diye korkuyorm bide 🤦🏻♀️
Ysmnatl Sevimlianne bende aynı ya bı sancı geliyo koşuyorum hemen 🤦dün gittim bi sıkıntısı yok şükür herşeyi normal dedi iki buçuk kilo olmus biraz içim.rahatladi
Sevimlianne Sevdiss_17 benim kullandığım vitaminler kan ilaçı falan hep kabızz oluyordum . Bazen birkaç gün çıkamıyordum 🤦🏻♀️ Ama 35 haftaya girdiğimden beri ishal başladı .