Esraizzet Sera34 aynen ya Bian once gelsin istiyom ben iyice daralmaya başladım hiç böyle olmamıştım son Bikacgundur iyice zorlanır oldum .Sizde durumlar nasıl ya?
donmez_hazal Sera34 bende 37.Haftadayım idrar tahlilinde protein kaçağı var doktor gebelik zehirlenmesi olabilir dedi bebek hareketlerinde azalmada da var acile gidicem lütfen dua edin😔🙏🏻
Sera34 donmez_hazal bende de çıktı ama negatif dedi gebelik zehirlenmesi bişi olmaz kuzum 37 haftalık olmuşsun Allah yardımcın olsun 🥰🤲🏻
Monnarosaa Sera34 37+2 doğumum normal gözüküyor ama henüz çatı muayenesi olmadım 38 de yapcm dedi doktor. Artık doğmak istiyorum aşırı halsizim 2 gündür boğaz yanması var kasıklarımda ağrı var 😞
Zerrin3yanteri Monnarosaa aynıyız ben de 37+2’deyim. Pazartesi çatı muayenem var. Kafasının döneli çok oluyor ama bakalım. Son 4 gündür benim de kasılmalarım arttı.
ecembugra53 Sera34 geçen hafta geldi canım halen gelmedi bebiş 😂 bekliyoruz bişey yapmadım squat yapmaya başladım bol yürüyüş yürüyordum öyle hissetim
Dh52 Aysegull34444 [url=https://hizliresim.com/4Kwa12][img]https://i.hizliresim.com/4Kwa12.jpg[/img][/url]. Benden doğum öncesi olarak bunları istediler😊
momtobe-eb 37+1 :) 38+3 te gidicez doktorumuza bakalim aksamlari biraz kasilmalar oluyor onun disinda simdilik bir sey yok. hareketler artik daha cok iktirme seklinde :)
Aysgldurmus Bizde 36+5 iz, hale birşey yok ama aşırı derece de ödem var ayaklarım fil ayağı gibi oldu hareket edemiyorum, çok acıyor. Bu şekilde ödem yaşayanınız var mı arkadaşlar öneriniz var mı bize 😞
Gzde_96 Sera34 13.7 14.8 arası cok nadir 15.8 oldu ondada doktorla iletişime geçiyoruz 20 dakıka dinlenip soguk bi duş aldıktan sonra düşüşe geçiyor canım
Gzde_96 Zeeeynepp benımde pazartesiydi eşimin işinden dolayı salıya olsun dedik 😊 kaç kilo bebişin acaba insallah hiç kuveze girmeden kucagımıza alırız 🙏🏻
Zeeeynepp Gzde_96 inşallah ya ciğer geliştirici falan yapıldı ama en korktuğum şey küvete girmesi 36+3 de 3600 du kilosu şimdi 37+2 de gelecek bakalım inşallah sağlıkla gelsinler 🤲
deryakuralerturk Sera34 37+6yim bende sali gunu sezaryenle kacusucaz kizimiza insallah gecmiyor son gunler 🥰
KardelenYB deryakuralerturk ne güzel yaaaaa o kısıma geçmek istiyorum artık 36+5 im bende 🥰😖sağlıkla kucağına al inşAllah 🤲🏻
Nihall23 KardelenYB bende 36+5 ayniyiz bakalım kim daha önce dogurcak🙂 belli mi canım senin tarih falan normal doğum mu bekliyosun sende